♥ barnbarn,  ♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  LIVET

ANSIKTSLYFT OCH SNACK

Hej hej hallå!

När jag får tid eller rättare sagt NÄR jag tar tid för att pyssla med mitt egna domän så blir det mest TBT från vår underbara semester på Sicilien! Många inlägg på vänt som förhoppningsvis ska ge er inspo och tips!

Men idag kände jag för att bara kika in för att säga hej och förhoppningsvis få ett hej tillbaka, för sidan ökar stadigt med besökare. KUL!

Vad har hänt/händer här då hos mig? Jodå det har varit ansiktslyftning på tapeten en längre tid nu och äntligen så har vi satt lite fart med detta!

Lilla toaletten nedan har renoverats med nya skåp! Halleluja vad med bra förvaring vi fick nu! Jag är numera stolt ägare av ett stort eget skåp samt ett halvt spegelskåp och ooops tog visst halva underskåpet också. Detta trots att jag inte är någon makeup tjej eller har 100 hudvårdsprodukter! Vi är inne i en rensarfas i hemmet och det är så skönt att bara ha det man behöver…. (eller?).

Förebilder kommer nedan. Får fota efterbilder senare!

Ja ni ser katastrofen där uppe på hyllan! No more säger jag bara!

Tvättstugan fick sig en liten snabb ansiktslyft också. Vitmålade väggar, nytt golv och så det viktigaste! Ny tvättmaskin och en torktumlare! Den gamla tvättmaskinen började ta slut och lagren bara lät så illa. Går inte att leva utan tvättmaskin eftersom vi tvättar så ofta eftersom alla hemma är aktiva och tränar.

Torktumlaren är rena lyxen men nu slipper vi ha 14 tvättställningar i huset. Lyx, lyx, lyx!

Korgarna ska spraylackas svarta och är därför inte med på bild.

Älskade Valle fyllde FEM år i måndags och honom firade vi hemma hos gudmor (yngsta dotra) i lördags!

ANSIKTSLYFT OCH SNACK

Döttrarna hade bakat så mycket gott!

I måndags var det filmjobb för delar av familia och i förra veckan var det tvådagars filinspelning och så rullar det på….

…livet.

Uppdaterar snabbare och närmare livet på instagram! unforgettable.ann heter jag där!

Jag har tagit tag i min egna träning igen. Ska försöka få till lite hemmagymma/tantgympa igen. Räknade efter och det är sex månader sedan jag gymtränade! Det har varit mycket fysisk träning i vår/sommar på handelsträdgården och så våra sporadiska löppass och handstående. Handstående går framåt! Kan stå ett par sekunder nu!

Det är som sagt fullt ös och i helgen blir det Valleweekend och så har vi kört igång innebandyn igen.

Nästa vecka efter deadlines så drar jag och maken på litet äventyr! Ska bli skönt med ett ladda batterierna tripp.

Önskar er en härlig helg! Det ska jag ha! Slinker nog in med något inlägg senare lördagskväll från Sicilien! Börjar bli dags för Palermo eller Etna tror jag?

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *