MODE & SKÖNHET,  SAMARBETEN,  shopping

IDEAL OF SWEDEN RABATTKOD 20% OKTOBER

I samarbete med Ideal of Sweden

Hej fredag!

Och hej nattfrost! Vilken krispig morgon! Skjutsade yngsta till tandläkaren i morse och sedan till sitt PRAO jobb på brandstationen. Vilket praktikplats!!! De har haft fullt schema hela veckan med allt vad en brandman kan tänkas göra.

Stor eloge till brankan i vår lilla stad som gjort PRAON till en riktig höjdare enligt sonen och i mina öron låter det hur spännande som helst! Klippa upp bilar, testa olika former av släckningsarbeten, rökdyka (i discorök), söka efter människor och göra RIB testet!

Idag skulle de tydligen få dyka också!

Nåväl! Glad ungdom, glad mamma så därför bjuder jag i samarbetet med Ideal of Sweden er på hela 20% rabatt på HELA deras fantastiska sortiment!

Passa på att shoppa loss i en hel vecka! Ange koden UNFORGETTABLE7 i kassan så dras 20%. Bra va?

Själv så shoppade jag denna goding! Fly away with me. Så vackra! ser ut som en Makaonfjäril men med en färgställning som en Nässelfjäril. Hur som haver mycket finare i verkligheten och i handen än på produktfotografierna!

IDEAL OF SWEDEN RABATTKOD 20% OKTOBER

IDEAL OF SWEDEN RABATTKOD 20% OKTOBER

Så snygg! (Blunda för mina fula gelnaglar) Passa på att shoppa och HÄR kommer du till Ideal of Sweden!

Happy shopping!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.