SAMARBETEN

FUTONER

I samarbete med Trademax

Som jag skrivit förut så håller vi på att renovera och fixa för fullt här hemma i olika projekt. Stora som små. Vi är snart klar med ett större projekt som innebär att vi bytt ut två vanliga fönster till två stora glaspartier. Ett helt fristående inlägg om detta kommer senare!

Just nu letar vi efter nya möbler till matsal, lounge och även till vardagsrum. På önskelistan står ett eller fler marmorbord och nya soffor, fåtöljer eller futoner.  Vårt mål är att vi ska ha många platser! Minst för tolv personer runt matbord och lika många i våra sittmöbler i vardagsrummet.

Dessutom behöver vi uppgradera gästrum. Vårt gamla gästrum har yngsta sonen tagit över så jag har flyttat kontor och Valles (barnbarnet) vrå. Så vår bäddsoffa står kvar i sonens rum som följd och kan tjäna som övernattning för syskonen när det behövs om de överhuvudtaget vill sova där.

Vi kikar nu på möjligheten att hitta en schysst bäddbar futon här hos Trademax! Trots att huset är 200 kvm och vi har “bara” två barn hemmaboende så behöver vi alltså fler bädd och övernattningsmöjligheter.

Som jag ser det nu i vårt hus så kan man ställa en snygg futon i vår stora lounge på övervåningen.

https://www.trademax.se/m%C3%B6bler/soffor/futon

 

FUTONER

Dessa två tycker jag ser fina ut och skulle passa in i vårt hem.  Klassisk och tidlös design i en bra färg, grå med silverdetaljer på ramverk och ben.

Nu ska jag leta vidare i möbeldjungeln. Är ganska säker på vad jag vill ha men vill inte lägga en förmögenhet på det. Tur för mig att det finns så mycket fina möbler hos Trademax! Har redan hittat en hel del som kan passa in i hemmet.

Ha en fin torsdag!

 

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *