♥ kidsen,  ♥ vi,  Castelmola,  FAMILJ,  Italien,  RESOR & SEMESTER,  Sicilien

BRÖLLOPSDAG NO 20 CASTELMOLA SICILIEN

Vi hade en oförglömlig dag uppe i Castelmola på den högsta punkt dagen då vi förnyade våra löften. Det var lite gråmulet och under vår lunch så åskade det och började att ösregna. Typiskt tänkte vi men det är som det sägs “regn i brudkrona” ger tur… Det kom lite regn även på vår riktiga bröllopsdag! Och den lyckan har minst sagt hållit i sig ♥

Efter en stund kunde vi promenera bort till portalen jag spanat in hemifrån på nätet för att ta lite fotografier. Sedan tog vi oss upp till den gamla ruinen och det var dock mulet, varmt men inte en droppe regn mer den dagen! Detta betydde att vi fick en fin privat stund utan en massa statister på denna turistattraktion. Kunde inte ha blivit bättre.

Min bröllopsklänning för dagen var en klänning i singoallamodell och med asymmetrisk skärning. Perfekt denna varma dag trots att regnet föll en stund.

BRÖLLOPSDAG NO 20 CASTELMOLA SICILIEN

Bröllopsfotografering av äldsta sonen. Blandning av mobil och systemkamerafoton.

Lite bubbel så klart!

Högst upp på en av ruinerna så förnyade vi våra löften. Jag hade tidigare letat efter en hjärtformad lavasten åt maken och höll ett litet tal till honom.

Han håller ett litet tal och hivar fram en liten röd ask som överraskning, trots att vi sagt att själva resan är en gåva till oss själva i sig själv….

Detta! Förnya löften här i livet, just här på en gammal slottsruin med de som man älskar mest (nästan, döttrarna och barnbarn var inte med) ♥

BRÖLLOPSDAG NO 20 CASTELMOLA SICILIEN


En riktigt unforgettable dag! ♥

Share Button
1

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *