äta ute

TRIPADVISORS SÄMSTA PÅ SICILIEN

Ofta så söker man på TripAdvisor när man söker utflyktsmål och restaurangtips. Väldigt ofta stämmer det bra men ibland blir det inte som man tänkt sig.

Tänkte ge er en ärlig guide över vår Sicilienresa och måste då dela med mig av detta. Självklart kan det var olika faktorer som spelat in just dessa dagar som gjorde att det blev mindre bra. Men dock bedriver man en restaurang är varje dag, varje gäst lika viktig.

Här kommer två bottennapp i alla fall i vårt tycke och smak som vi fick uppleva i Giardini-Naxos.

En vanlig lunch käkade vi på La sirena. Jag tog lasagne, för vem vill inte äta det mest Italienska, sicilianska när man är på plats! Men hjälp så besviken jag blev, alltså alla gånger i världen har jag ätit godare hemma i Sverige och på vanliga lunchrestauranger! Trist!

 

TRIP ADVISORS SÄMSTA PÅ SICILIEN

Bränd, smaklös hopplöst överöst med en typisk köpe fusk parmesan….

 

 

Sönernas pizza var dock OK. Pizza kan man inte misslyckas med?

Makens bolognese var liknande den man köper i barnmatsburkar.

 

Men värsta stället var ändå detta… Golden Blue!

Enligt TripAdvisor så var det såååå bra och visst det såg så bra och mysigt ut när vi kom dit perfekt vid vattenutsikt och med fin inredning men det var totalt folktomt! Dock så hade det regnat lite och vi åt tidigt (lunch) så vi tänkte inte mer på detta. Make och äldsta slog till på den GRILLADE biffen, yngsta villa ha en Pasta carbonara och jag slog till på seafood en GRILLAD svärdfisk! Här skulle det minsann få äta riktig siciliansk berömd svärdfisk.

Det började fint när vi fick in bruschetta utan att vi beställt detta. Tänkte att wow vad trevligt! Vilken service.

TRIPADVISORS SÄMSTA PÅ SICILIEN

Fisken var kokt och räkorna sönderstekta på stekbordet. Dessutom så är det big nono med apelsin till fisk…

TRIPADVISORS SÄMSTA PÅ SICILIEN

Kokt kött i en vattnig brunsås. Såg så äckligt ut. Bespar er en annan bild på makens.

Vi beställde även in pommes att ha till maten men den kom aldrig in. Tillslut gick maken och frågade och då fick han till svars att den inte var påslagen… Så tyvärr det blev inge pommes!

TRIPADVISORS SÄMSTA PÅ SICILIEN

Tänk nu om sonen hade varit skaldjursallergiker! Vilken mardröm att hitta delar från någons eller min räka i carbonaran :( Den var så äckligt äggig också och hade inte ens kött i fläsket bara fett!

Stor fin uteservering men den skvallrar om att inte gå hit! Tom restaurang= inte så bra! Tips!

Vi kilade vidare och jag testade de Sicilianska bakverken istället medan killarna mumsade i sig glass i brioche istället.

Bakverken var ganska smaklösa och inte så mycket socker som hemma i Svedala. Men dock godare än min svärdfisk haha! Godaste vi åt i bakverk får ni se i nästa och det sista (tror jag) inlägget från vår fantastiska resa. Åh vad jag längtar till nästa resa. Vi har ännu inte bestämt, men jo en annan resa är på G men inte just en semester med familjen resa….

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *