FAMILJ,  JULEN,  LIVET

JULFEELING & RECAP

Hej! -12 idag!

Här kommer ett liten recap mellan alla mat och bakinlägg!

I förrgår när jag och sonen kom hem från Stockholm och provfilmning så satte vi upp ljusslingorna på huset. Medan jag och maken kämpade med att trassla ut och undvika att riva oss på den alldeles för stora och vildvuxna honungsrosen så började set snöa!

Jag fick feeling så in i lilla kammarna och plocka fram alla adventsljusstakar och stjärnor. Tog fram två  av mina fem-sex? (oklart) tomtar. Älskar ju julen som alla vet men har för det inte ett fullspäckat hem med julgrejer. Älskar belysning och enstaka ting.

Kickade igång att kika på julfilm också och kikade på “The Christmas Chronicles” som är Netflix julfilm med Kurt Russell i huvudrollen. TIPS! Så bra! Lite roligare och modernare.

Apropå film & serier så får ni inte missa “Jägarna” på Cmore eller “Haunting of the hill house” (Netflix) de är sååååå bra! Och glöm inte att att surroundljud på! Vi kör ofta med vår bioduk så det blir effektfullt.

Har sett klart “STHLM rekviem” (C more) och den var väldigt bra! Och det säger jag inte bara för att jag varit med.

Vi har kommit till Säsong 6 av “The american horror story” (Netflix) som jag också kan rekommendera.

Här hemma ska det fortsättas att fixa lite goda recept till er och lite mer julfix! Ska binda alla mina granriskransar och enekransen som jag brukar smycka fönsterna exteriört med. Har förr även gjort granrisgirlanger! Men det får räcka med kransar och lite övrig dekor i år eftersom slingorna som sagt redan är uppsatta.

JULFEELING & RECAP

Och så har vi blivit med ny möbel i vardagsrummet! Nej inte nyköpt utan återvunnen från blocket från en barnfamilj. I toppskick och med en helt ny VIT klädsel i låda. Som jorda för oss! Ut med en av våra tresittssoffor och bort med MIN tron (hahah) min fåtölj och fotpall med förvaring fick flytta upp i loungen.

Blir som ett rum i rummet (vardagsrummet är över 30 kvm) lite mysigare att sitta där hela gänget till jul och nyår. Tycker om att ha många sittplatser så man slipper sitta på golvet.

Får visa er foton från det “nya” vardagsrummet sedan och exteriört när det är julsmyckat.

Återkommer med ett recept till jul som man kan baka redan nu och spara, d.v.s. gömma på säker plats tills det är dags.

Vill ni har tips på serier hittar du listan HÄR! Och vill du ha den ultimata julfilmlistan så finns den HÄR!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.