barnrum,  HEMMA HOS,  SAMARBETEN

BARNRUM NARNIA INSPO

I samarbete med Bygghemma

För ett tag sedan så målade jag äntligen den stora garderoben som står på mitt kontor men men kallas för “Valles vrå”, d.v.s barnbarnets rum. Han kallar det för sitt rum och så klart att han får det.

En gammal IKEA garderob. Målartvättade denna och sedan rollade jag den fyra gånger i högblank vit färg, ej vattenlöslig för att stänga ute att den gamla lackfärgen skulle tränga igenom.

När de övriga barnen iallafall den äldsta av sönerna flyger ut ska hans rum bli ett gästrum. Och mitt kontor får bli barnkammare/leksaksrum. I min fantasi ska jag skapa en Narniagarderob av den nymålade. Tänk att fynda några stora lurviga fuskpälsar att hänga in och sedan såga hål i baksticket och hål i väggen (!!!) ett litet lagom för barn såklart… Sedan kanske inreda det gästrummet i Narnia stil…. Just nu som en fantasi men inte helt omöjlig att genomföra inom några år. Allt är möjligt med fantasi, målarfärg och tapeter!

Riktigt fina barntapeter hittar man hos Bygghemma. Här kan man fantisera om framtida barnrum åt egna barn och barnbarn. Oddsen borde vara höga med fyra egna barn, men sådant ska man inte ta för givet ♥

BARNRUM NARNIA INSPO

Finns som sagt hur många fina barntapeter, fond eller väggdekoration om man vill ha det istället. Kanske djurtema kan passa? Gulligt men inte för gulligt vill jag att det ska vara.

Det tål att tänkas på men så länge när allt är i sin linda så finns Valles fina säng som jag fixade i ordning för ett par år sedan och hela garderoben är fylld men hans leksaker! Snyggt och organiserat då är mormor nöjd.

Nu ska jag drömma vidare och kika på fina barntapeter hos bygghemma. Gör det du också!

Share Button
4

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *