HEMMA HOS,  matsal

MATSAL MED GODA UTSIKTER

Fredag! Härligt härligt härligt!

Är så glad över att vi hittade dessa stora fönster på ett visst köp och säljställe på nätet i början av hösten. Äntligen ska det varda ljus i vårt ganska mörka matrum.

Matrummet är vårt gamla vardagsrum innan vi byggde ut huset för 14 år sedan. Vi kände att med 4 barn så behöver vi ytor och varsina rum till barnen och stora sällskapsytor.

Nu har två av barnen flyttat ut för länge sedan känns det som. Gör ett om vår villa senare tror jag ;) Så många ombyggnationer och renoveringar av vårt hus dessa snart (15 jan-19) 22 år vi levt i det. Vilken energi vi hade!

Men, tack och lov för vita väggar…

Nåväl! Här kommer en förebild och lite under tiden foton på projekt a room with a view.

MATSAL MED GODA UTSIKTER

MATSAL MED GODA UTSIKTER

MATSAL MED GODA UTSIKTER

Nya möbler står på önskelistan! Iaf stolarna som hängt med i 100 år nu och som målats och klätts otaliga gånger. Vill helst ha ett par snygga sköna. Ska kika runt lite så får det bli en moodboard på detta senare.

Får återkomma i nästa vecka med julversionen av vår matsal! Ser också att jag har förändrat lite saker sedan jag fotograferade. Köksgardinerna är numera ett minne blott. Bort med dem och få in mer ljus. Blomman på kistan tack och hej då! Och den röda tunnan står inte där (såklart) stod nog kvar där sedan robotdammsugaren jobbade.

Hoppas ni har det gott! Trist grått väder här hemma i Roslagen idag men det är fredag och den kan sammanfattas med ett ord…

Innebandy! VM på tv, träning med vårt gäng ikväll och två matcher för stora sonen i helgen. Dessutom som ni kanske sett på Instagram (unforgetable.ann) går vi all in på julen i år! Nästa helg stort julbord för släkt och så vår egna jul… Såååååå taggad! Älskar julen och allt roliga runt omkring med inredning, mat & bak, julstämning, julfilmer… Hitta de rätta klapparna och så det bästa. ALL tid med nära & kära. Det betyder mest i hela världen ♥

Share Button
2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *