LÖPNING & TRÄNING

GÅRDAGENS JOBB ON SET

Men hej!

Redan fredag! Phu! Dagarna går i ett i ett och denna lilla blogg hamnar i skymd undan av andra jobb.

Men nu ska jag få till ett inlägg så här på språng mellan andra webbjobb och all förberedelse inför vårt julbord i helgen! Listan på to do list är lååång. Men. Inga problem det fixar sig alltid! Dessutom kommer ju delar av släkten redan imorgon… så mellan glubbel och bubbel får de nog hjälpa till i köket :) Ser framemot!

Igår var jag och maken på set! Nu serie som kommer nästa jul. Tillbringade dagen runt Hötorget och sedan avslutade vi ute på Arlanda för sista scenen. Alltid så kul att få vara med i dessa olika produktioner! Älskar!

Nästa vecka är jag bokad på två jobb. En serie och ett rent filmjobb. Ja det är allt jag kan säga. Som vanligt är jag tyst som musen. Dock brukar jag hojta när det är dags att kika på tv men ibland glömmer man! Har blivit en hel del produktioner nu, svårt att ha koll på vilka avsnitt osv :)

De som gått och går nu är Lidls reklamfilmer som jag är med i. Småcharmiga och så mycket jul.
Avslutar med några foton från gårdagen och tips på en riktig god och fräsch laxtoast som vi åt till lunch på Klara som ligger i Scandic Klara vi Hötorget. 

 

Vackert på Hötorget!

 

Nomnom! Rekommenderas!

Stockholm city så vackert juldekorerat ♥

 

Efter lång dag blev det Max på hemresan. Gott!

Hoppas ni får en härlig helg! Här har vi snö så underbart vackert det är. Perfekt inramning till huset. Ska piffa med kransar och ris exteriört och sedan gå loss inne med mat & bak. Har redan fixat köttbullarna och de är sååå goda!! Recept på dessa samt annat gott till jul kommer!

Fridens!

2

Lämna gärna en kommentar!