LÖPNING & TRÄNING

MITT 2018

Årskrönika för 2018. Bokslut. Ett bra och spännande år. Tacksam vad det givit ♥

Januari – Kickar igång året med hembakade pizzor, beställer 2 veckors semester till Sicilien. Sedan fortsätter januari med löpning (en ½ mara/mån). Träna handstående, Fira Isak som fyller 14. Är med igen som återkommande civilpolis i “De som göms i snö” och i Jonas Gardells “De dagar som blommorna blommar”

         

Februari- Jesper fyller 19. Fortsätter med ½ mara, handstående & njuter av alla dagar med Valle (barnbarn). Är med (återkommande) polis i “STLM Rekviem”. Mellomackor & bak ät det mycket av.

           

Mars – Polis polis potatis…Sportlov med Valle. Reklaminspelning med Isak. Modevisning med härliga tjejer och reklam för Frälsningsarmén.

       

April- Och däremellan kom påska & Upplandsblomman öppnar för säsongen! Och en ½ mara & filminspelning av “Hidden” & musikvideo med Isak. Och reklam för min del.

 

Maj- Sköna maj! Bonusfamiljen stod på schemat & öppning av växthuset Upplandsblomman. “Vår tid är nu” Blev utvald för audition för “det sjunde inseglet” Uppsala stadsteater (sjukt kul att få sjunga & dansa inför jury)

 

Juni- Äldsta sonen tar studenten! Är med i “lyckligare kan ingen vara”, reklamfilm, står på huvud & händer. Firar midsommar på Värmdö.

          

Juli- Kortfilmsinspelning som polis. Weekend i Sthlm ♥ Deltar med delar av familia i ett tv-program. Hejar på Sverige, jobbar trippel med alla jobb. Firar 25 år med älskade maken ♥

    

Augusti- Semester & återhämtning. Åker med barnbarnet till Muminvärlden. Tar med grabbarna på 14 dagars semester och firar livet & 20-bröllopsdag på Sicilien. Bestiger Etna.

        

September- Firar Valle som fyller 5 ♥ Fixar i tvättstuga och toalett. Skördefestar och skogshajkar. Och lagar massor av smarr.

 

Oktober- Fyller 48 och firar med maken med dans hela natten på Birka och med alla barn på Pong i Uppsala. Njuter av en underbar vacker höst med löpning och handstående. Klipper av håret 30 cm och är med som polis i “Heder”. Sätter in nya stora glaspartier i matsalen. Bästa!

     

November- Firar Linnea som fyller 22. Har Halloweenfest med tema “Härbärget”. Serbisk afton med vänner. Fixar inför jul.

  

December- Julfix på allvar! Serien “Tsunami” och andra filmjobb står på schemat. Stort julbord med släkt & firar Isabella som fyller 29. Julfirande med alla barnen. Och ett oförglömligt slut på detta fab år med bästa gänget!

     

Det var 2018 det! Ett fint år med så mycket mer än vad jag visade ovan (såklart). Det blev ca 35 olika produktioner framför kameran och ett gäng som jag tackade nej till. Mycket jobb men även återhämtning, innebandy och trevliga fester. Ser fram emot 2019 med glädje. OM 2018 var så här bra hur grym blir inte 2019? Vi har redan efter ett helt år utan löplopp insett att det är själva grejen med löpning. Och kikar igång den säsongen i vår. Ska bli kul att få klämma några lopp i år. Mer om min målplanering för detta år och kanske en återkoppling hur förra årets satta mål gick kommer i ett separat inlägg.

2

Lämna gärna en kommentar!