ERSÄTTNING VID FÖRSENAT ANSLUTNINGSFLYG
RESOR & SEMESTER,  SAMARBETEN

ERSÄTTNING VID FÖRSENAT ANSLUTNINGSFLYG

I samarbete med Flightright I samarbete med Flightright


När flyget är försenat…

Det värsta om kan hända är väl att det anslutande flyget på en efterlängtad semester blir försenat. Tror att det är många som inte vet att man faktisk kan få hjälp att få ut ersättning p.g.a ett försenat anslutande flyg. Nu kanske det inte händer så ofta tänker du men faktum är att för dig som reser ofta så kommer detta att drabbar dig någon gång i livet. Och om så händer finns hjälp att få. Det finns lagar som styr vad som gäller vid flygförseningar, EU-förordning 261/2004.

Vem kan hjälpa mig?

Flightright hjäper dig att göra anspråk på ersättningen som kan variera mellan mellan 250 € och 600 € per passagerare. En av förutsättning är att det anslutande flyget är försenat minst tre timmar. För att läsa mer om vad som gäller för att få ut sin ersättning vi flygförsening besöker du Flightrights sida här. Förklarat enkelt så är företaget som din företrädande jurist i ett mål mot flygbolaget. För detta tar de ut en avgift. Förlorar de målet tas ingen avgift ut. Inget att förlora bara att vinna på när man själv är villrådig och varken har tid, lust eller ork att ta upp en fajt mot ett bolag.

ERSÄTTNING VID FÖRSENAT ANSLUTNINGSFLYG


Vad gör man på flygplatsen?

Om nu flyget är försenat eller blir inställt eller man får vänta på flygplatsen. Vad gör man? Sitta i båten och vänta på besked är nog det vanligaste. Jag har många bekanta som fått tillbringa många timmar på flygplatser. Man kommer så småningom till den punkt då man måste äta, sköta vår hygien och framför allt hålla kontakten med omvärlden. Man vill inte oroa våra nära och kära i onödan. Ibland kommer man att bli tvungen att ta in på hotell.

ERSÄTTNING VID FÖRSENAT ANSLUTNINGSFLYG

Vad ska man alltid packa i handbagaget Förutom pass, biljetter, plånbok, mobil så har jag sammanställt en liten “fast på flygplatsen” lista.

Powerbanks och laddningssladd, fulladdad såklart. (Nu finns det i de flesta fall laddningsstationer på flygplatser men alltid skönt att slippa sitta där och ladda).

  • Hörlurar
  • Medicin (om man använder)
  • Hygienartiklar i miniförpackning. Tandborste, tandkräm osv
  • Linser, linsvätska och glasögon (om du använder)
  • En bok i papper eller nedladdad för dina lurar
  • Tålamod!
  • Flightrights i tankarna!
ERSÄTTNING VID FÖRSENAT ANSLUTNINGSFLYG

Slipp oroa dig! 

Nu vet du vem du kan vända dig till om ditt anslutningsflyg är försenat! Slipp onödigt krångligt och tidkrävande arbete. Du kan gå in direkt på Flightrights hemsida och via kalkylatorn ser du direkt om du har rätt till ersättning. Lycka till och flyg lycklig!

Share Button
2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *