LÖPNING & TRÄNING,  SAMARBETEN,  TIPS,  yoga

PINEAPPLE CLOTHING RABATTKOD

I samarbete med pineapple clothing

Hej! Jag skrev på min mål för detta år var att börja yoga! Och ja jag försöker verkligen hitta tid, eller snarare inspirationen till att börja! Har plöjt igenom lite olika sidor och appar. Jag vill göra rätt och så från början.

Tänk vad härligt att en sommarmorgon få köra igång med solhälsningen!

Idag praktiserade jag “nedåtgående hund”. Ser så lätt ut men när man själv testar så  hahah! Tips är att man filmar sig samtidigt så att man ser om man hamnar rätt med alla kroppsdelar. händer som tigerns tassar, avslappnade skuldror, det utskjutande hjärtat, det öppna bäckenet med svanskotan som går inåt…. Typ.

Huvudstående var en av förra årets utmaningar och det gick fort att lära sig.

Som en skänk från ovan blev jag tillfrågad om jag vill bli ambassadör för coola amerikanska märket Pineapple clothing och har nu ett läckert par tights i min ägo. Självklart har jag en rabattkod till er och ni får hela 20% på hela deras sortiment med koden “annmalm”. Här kommer ni direkt till Pineapple clothing. (Klicka på länken).

PINEAPPLE CLOTHING RABATTKOD

Hur cool print? Leo och blomster i ett. Man blir verkligen glad av dessa! Och det bästa, Pineapple clothing har massor av läckra prints på deras plagg!

PINEAPPLE CLOTHING RABATTKOD

 

Happy shopping!

Har ni nybörjartips till mig angående yoga så mottager jag detta gärna! Namaste!

 

Share Button
3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *