Los Gigantes,  RESOR & SEMESTER,  Spanien,  Teneriffa

NATURPOLEN CHARCO DE ISLA CANGREJO LOS GIGANTES TENERIFFA

Något man absolut inte får missa när man är i Los Gigates eller i krokarna är att besöka naturpolen! Denna havspool fylld av friskt saltvatten skapades av moder natur. Här kan man ligga och blicka ut över havet och grannön La Gomera. Då och då sveper en stor våg in och gör att fotografierna blir ännu bättre!

Gå längst vattnet så hittar du denna lite gömda pärla! Många trappsteg ner så ingenting för barnvagnsburna familjer eller pensionärer som har svårt att gå. Kanske därför det är lugnt med fåtal besökare här som njuter av det lilla extra i livet. Precis som vi gör på våra resor.

NATURPOLEN CHARCO DE ISLA CANGREJO LOS GIGANTES TENERIFFA

NATURPOLEN CHARCO DE ISLA CANGREJO LOS GIGANTES TENERIFFA

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *