löpning,  LÖPNING & TRÄNING,  lopp

PREMIÄRMILEN 2019

I lördags sprang vi Premiärmilen jag och maken.

Vädret var perfekt. Halvklart med sol som kikade fram och lite vårvindar i luften. Vi har inte tränat enligt boken utan det har varit mycket annat på agendan. Blir lätt så när man tränar ett innebandylag och är borta 2 kvällar samt ibland hela helger. Så premiärmilen fick bli en omstart för oss också som inte sprungit lopp på 1½ år.

Så det var lite pirrigt när vi ställde oss på startlinjen. Målet var så klart att komma mål, men planen var att hålla jämnt tempo hela vägen och inte som det finns risk för vid start att rusa iväg i alldeles för hög fart för att sedan klappa igenom efter fem.

Och gissa! Planen var toppen och vi tuffade oss runt i jämn fin fart med lite fartökning de sista km och med en spurt in i mål. Och välförtjänt fick vi med oss en bra känsla i kroppen inför kommande lopp.

Kommer köra igång målinriktad träning idag, 1 april (nope det är inte ett skämt) med minst tre pass i veckan. Kräver en hel del planering men det ska gå! Denna första block vi ska göra är om 5 veckor, alltså 15 löppass.

PREMIÄRMILEN 2019

Obligatorisk foto.

Min nya loppfrilla men en liten fläta. Håret växer som ogräs efter höstens korta page. Det är så skönt med att få ett friskt, fräscht hår som är på utväxt.

Jorå! I made it!

PREMIÄRMILEN 2019

Ser så ramemot vårt löparprojekt och är så taggad inför denna säsong! Hej 1 april, hej vår, nu köööööör vi!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.