altan,  HEMMA HOS,  TRÄDGÅRD,  vår

VÅR TRÄDGÅRD VÅRTRÄDGÅRD 2019

Vilket aprilväder! Snö och hårda vindar har vi haft på Roslagskusten denna vecka. Det har utlovats sol till helgen så hoppas! Är ledig söndag vilket innebär att det blir pyssel i trädgården bland annat. Ja ni hörde rätt!!! Efter typ 20 år så kommer jag att ha lediga söndagar då och då under vår och sommar.

Har lovat mig själv att bli snällare mot mig själv och ta ledigt! Inte ta ledigt från ett jobb för att ta ett annat. Utan verkligen vara hemma eller någon annanstans och bara vara och pyssla och vara tillsammans med familjen! Inte bara snäll mot mig själv utan även det viktigaste MIN familj. Inte som vanligt lite putslustigt säga i början april, vi ses i slutet av juli! Jag börjar bli äldre och vill också kunna njuta av våren och den svenska sommaren…

VÅR TRÄDGÅRD VÅRTRÄDGÅRD 2019

Doftschersminen i knopp.

VÅR TRÄDGÅRD VÅRTRÄDGÅRD 2019

Och minipenséer i lite olika lagom rostiga metallkärl. Enkelt och vackert.

VÅR TRÄDGÅRD VÅRTRÄDGÅRD 2019

Gräset överlevde vintern och får pryda dessa vårkrukor i väntan på frostfria nätter i juni och dess sommarplantor.

VÅR TRÄDGÅRD VÅRTRÄDGÅRD 2019

Mossan sedan senhöst och vinter fick vara kvar och med någon minipensé och ett fågelbo av kaprifol blev det riktigt fint. Lite eko och recyclingtänk som jag försöker köra med hela tiden.

Lite tips och inspo från mig. Vill ni har fler trädgårdstips? Hojta till!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *