.RECEPT & MAT,  äta ute,  Stockholm

RYDBERGS BAR & MATSAL STOCKHOLM

Andra visningsdagen så var vi tjejer helt wild and crazy och tog inte som föregående år lunch på Urban Deli som alltid är ett säkert kort utan vi tog en restaurang på Drottninggatan. Anrika Rydbergs bar & matsal som är helt nyrenovera, var så fint på insidan med väl genomtänkt stil. Här så dinerade kända poeter, författare, konstnärer och skådespelare redan i början av nittonhundra talet. Rydbergs Bar var vid den här tiden hjärtat i Stockholms nöjesliv.

Hjalmar Söderberg, Anders Zorn och Albert Engström var alla återkommande stamgäster.

RYDBERGS BAR & MATSAL STOCKHOLM

RYDBERGS BAR & MATSAL STOCKHOLM

RYDBERGS BAR & MATSAL STOCKHOLM

RYDBERGS BAR & MATSAL STOCKHOLM

Hemgjord pasta med en krämig sås med gorgonzola och fläskfilé. Tyvärr måste det varit helt okryddat eller hade mina smaklökar försvunnit denna lunch. Smakade ingen gorgonzola alls och de hade glömt att salta och peppra. Pastan var bra och köttet var ok men inte var det filé. Stor portion och bra salladsbuffé och kaffe med torr sockerkaka efteråt. Som lunch medelmåttigt. Kanske hade jag otur och så är á la carten bättre. malmburgare_poangmalmburgare_poang/fem Malmburgare blev det för maträtten. Synd för restaurangen är väldigt fin och toan snygg och ren.

Mina underbara mannekängkollegor ♥

Toaselfie med kungar som bakgrund! Fräsch toalett i kungligt blått och detaljer i guld. Snygga handfat och rena toaletter efter lunchen då vi satt kvar till sist.

Jag vaktar!

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *