.RECEPT & MAT,  äta ute,  Stockholm,  Sverige

TRÄDGÅRDSSÖNDAG & STOCKHOLMSMÅNDAG

Hej Tisdag! Hej Valborgsmässoafton! Vad gör ni för skoj idag? Firar Valborg och att vintern rasat ut eller jobbar som jag?

Strax iväg till handelsträdgården. Promenerar såklart och har precis yogat och stretchat lite. Så skönt! Det bästa att maken också har börjat lite och tycker det gör nytta! Man blir inte inte om man säger så. Ibland känns det i kroppen. Haha! Men fyller man 50 (!???) nästa år så borde kroppen börja ta ut sin rätt efter fyra barn och rätt aktivt liv.

I helgen förutom jobb så har det grävt och fixats i trädgården. Jag förgror årets potatis och har närt på landet med godis för alla grönsaker som ska få bo där.

Jordförbättrat med kogödsel, lite hönsgödsel och aska.

Här kommer vi att fixa under vår/sommaren. Kommer bli grymt bra. Maken har fixat inne i köket som snart är klart. Inväntar bara en “sak” som förhoppningsvis äntligen kommer om två veckor. Sedan får ni se hur vår köksrenovering blev.

Hemmagjorda Malmburgare är aldrig fel…

TRÄDGÅRDSSÖNDAG & STOCKHOLMSMÅNDAG

TRÄDGÅRDSSÖNDAG & STOCKHOLMSMÅNDAG

Igår var vi på revisorträff i stora staden. På Sveavägen huserar BDO i detta vackra gamla hus som renoverats så snyggt! En enda härlig loungekänsla i hela huset.

Vi hämtade mat från Foodbar Macacos. Fräscht och gott! Perfekt att få sin lunch med sig.

Räksallad med massor av gott i!

Som traditionen bjuder så brukar vi ta en sväng förbi Kungsan för att kika på körsbärsblomningen. Men det hade blommat över för i år! Kungsträdgården var dock knökfull med soltörstande Stockholmare och en och annan ditrest lantis.

TRÄDGÅRDSSÖNDAG & STOCKHOLMSMÅNDAG

Ha nu en fin och lugn Valborg!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *