♥ kidsen,  ♥ vi,  FAMILJ,  HÖGTIDER,  LIVET

MORSDAG 2019

Igår morsdag och jag jobbade och sedan tog vi en snabb löpning med backintervaller.

Till morsdags middag blev det en skagentoast och till huvudrätt en jättegod oxfilépasta! Recept kommer. Rabarberpajen med vaniljsås åt vi efter löpturen. Och rösta hann vi såklart med också. Fullt ös på den dagen.

I veckan var vi in till stan för att fixa en överraskning åt vår svärdotter och passade på att kika på en cab. Och gissa vad! Vi slog till! Så nu är vi med en stilig Peugot cabriolet. Jag hävdar klart och tydligt att det är MIN morsdagspresent så det så! Sedan är jag såklart så otroligt generös att jag låter maken få köra den till jobbet de dagar jag behöver BMW till jobb i Stockholm.

MORSDAG 2019

Jag och yngsta körde den hem och cabade av när vi kom inomskärs.

Så liten och söt!

Fick en massa fint. SPAdag precis som döttrarna fick i julklapp. Underbart att ta en SPADDAG senare i höst när alla jobb lugnat ned sig.

MORSDAG 2019

Tydligen ännu en överraskning hade mina barn ♥

Typ!

 

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *