.RECEPT & MAT,  langos

LIFEHACK LANGOS

Ibland blir man så sugen på just den där goda rätten men vet med sig att det tar tid med att förbereda och fixa. Men här kommer då väldens bästa lifehack på langos! Slipp koka potatis och göra deg som ska jäsas och kavlas och…

Pizzadeg! Det funkar lika bra med det! Testade i lördags och det är ju såååå smidigt! Kava ut, ta ut fyrkanter med en pizzaskärare, fixa tillbehör och fritera snabbt och montera och sedan njut av frasiga pizzalangos!

Nomnom!

Langos (med färdig pizzadeg)

1 pkt extra stor pizzadeg
olja att fritera i
Tillbehör som du gillar. Vi gjorde en räkvariant och en med köttfärs.
räkor
riven ost
riven färsk pepparrot! så gott att toppa med!
creme fraiche
majonnäs
röd rom
servera med sallad.

Jag monterad så här enkelt. En klick creme fraiche, en klick majonnäs. På med osten och sedan räkorna, rommen och toppa med färskriven pepparrot och några kvistar gräslök. Tadaaaaa! Världens snabbaste langos!

LIFEHACK LANGOS

Så enkelt och såå gott! Gör detta redan idag denna lillördag vettja! Garanterat uppskattat av familjen.

Tips på hur man gör “riktiga” langos hittar du HÄR!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *