.RECEPT & MAT,  Fredagslistan

FREDAGSLISTAN V 24

I´m ALIVE! Lite blogguppehåll sorry! Jag har inte haft en sekund över för detta tyvärr.

Mina morgnar börjar med andra uppdrag och sedan är det dags att gå till jobbet och kicka igång vid 09:00 med bevattning av växthus innan öppningen. Sedan rullar dagen på i 180 och när jag väl är hemma är det dags för nästa projekt och har man tur finns lite ork kvar till en löprunda. Har varit mycket och jag har bestämt mig för att inte stressa upp mig eller försöka klämma in bloggandet också. Säsongen på handelsträdgården började bra enligt mitt önskemål om lediga söndagar och någon gång i veckan pga av andra filmjobb. Tyvärr så blev det inte så och som sagt nu jobbar jag för mycket igen! Senast jag var ledig var 24 maj då mor fyllde år. Nästa vila blir om en vecka då det är midsommar! Längtar! Får jag bara ett par timmar ledigt kommer jag i balans igen så oroa er inte! Förlåt för gnäll.

Så. Därav min frånvaro. Kommer ett inlägg om konfirmationen så då har ni lite att göra ;)

Humör: Lite segtrött! Det regnar!

Klädsel: Grå halvlånga mjukisbyxor, grå stickad tröja.

Veckans träning: Lopp igår. Som jag trots all utebliven träning som jag hade hoppats kunnat ladda med (tanken var tre löppass i veckan) gick över förväntan.

To do list idag: Jobba!

Helgen: Jobba!

Veckans Tv: –

Veckans serie: Sherlock Holmes och så har vi börjat om och kika på solsidan. (Huuuuur kul!!!!?)

I lurarna: Musik

Mat i helgen: Inget inplanerat. Grill vid sol och gryta vid regn kanske.

Veckans sämsta: Att jag jobbar för mycket.

Veckans köp: Lite sommarklänningar till midsommar och bröllop.

Veckan bästa: Filminspelning av populär serie och loppet igår!

Ser framemot: Fredagskväll. Ledig lördagseftermiddag from 15:30. Strosa runt i min egna trädgård. Andas.

Tips

Mat: Lax & sparrispaj

LAX & SPARRISPAJ

Bak: Tarte Tartin

FREDAGSLISTAN V 24

Serie: Solsidan alla säsonger! Visste ni att säsong 6 spelas in nu och att ytterligare två säsonger är planerade?

Veckans TBT: Jag hann inte lägga ut någonting igår så det får jag passa tills nästa torsdag igen!

Veckans foto: På konfirmanden så klart!

Share Button
2

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *