.RECEPT & MAT

STHLM 1O MED SM MILEN

I förra veckan var det dags för STHLM CHALLANGE del 2 av 4 dvs. STHLM 10 MED SM milen. Vi var där och eliten.

Stopp i Uppsala på Max för middag.

STHLM 1O MED SM MILEN

Dags för eliten att starta.

Och snart dags för motionärerna.

Hade inga förväntningar på loppet eftersom vi inte hunnit träna som vi velat. Med en gång i veckan så blir det ingen utveckling tyvärr. Så tanken var bara att ta oss runt och njuta av vackra Riddarholmen runt. Rätt snart in i loppet kände jag mig väldigt lugn i andningen och vi bestämde oss för att köra samma fart hela loppet. Lugnt och jämnt. Ta dricka vid kontrollerna.

Hur gick det? Jo över förväntan! In under 60 min och sprang hela tiden. Nu är det bara att fortsätta att försöka få in mer löpning. Vill så gärna förbättra mig för jag vet att det går med fler pass i veckan. Så svårt nu när det är jobb varje dag och man ska på någorlunda återhämta sig från jobbet. Jag står och går hela dagarna och tempot är högt. Fem veckor kvar efter midsommar och sedan kan vi träna mer normalt igen. Så tråkigt att inte orka eller hinna med träningen ordentligt fyra månader per år.

 

 

2