löpning,  LÖPNING & TRÄNING

LÖPNINGSTATUS MAJ, JULI 2019

Löpningstatus maj, alltså 2 månader sedan började jag skriva detta inlägg. Säkert super euforisk efter en långpanna med saltlakrits och en av våra favoritrundor. Hann liksom inte med att skriva mer. Ja ni vet själva hur lite jag hunnit med att uppdatera. Blir mer ordning på detta efter semestern!

Hur var då löparstatusen i maj? Hmmm alltså den var väl bara som den har varit tills nu. Lustfylld och oregelbunden. Ska vara glad om vi fått ihop två löprundor per vecka. Så tråkigt när det man trivs med får stryka på foten.

Önskan är tre pass i veckan och sedan fylla på med fyspass 1-2 ggr. Hoppas på att orken kommer tillbaka nu när det lugnar sig liiiite.

Bilder från maj

LÖPNINGSTATUS MAJ, JULI 2019

Blandade löparbilder från juni

Löpning och test av hinderbanan. Inte det enklaste det! Kanske en ny utmaning?

Spelade även en gymmande “löpare” i en känd tv-serie i juni. Så kul!

Roligaste passen görs alltid med min egna hunkydunki ♥

Söndagens långpanna Om 17 km var heeelt ljuvlig! Har längtat så efter längre pass. På semestern blir det att återuppta löpningen på allvar igen. Vecka 29 kommer vi löpboosta inför semestern med runstreak på 1 mil varje dag, d.v.s 7 mil på en vecka.

2016 HÄR, och första året 2014 HÄR finns bilder från tidigare år. Kikade igenom alla åren för att hitta fler men såg att vi var upptagna löpare de andra åren. 2017 roade vi oss med en massa lopp och innan semestern var det STHLM trail, RUN FOR YOUR LIVES och Stockholm trail.  2015 Göteborgsvarvet och Sthlm marathon och förra året körde vi loppfritt och körde bara på löplust.

 

Bästa Run baby Run gänget  Stockholm trail 2017 ♥

Det har blivit många mils löpning och många roliga lopp och minnen de senaste sju åren som vi varit löpare. Året runt tar vi oss ut och löptränar. Vårt sätt att kalibrera kropp och själ.

Apropå roliga löplopp så planerar jag att anmäla mig till fem olika nästa år alla i olika distanser. Fem för att jag fyller 50. Hela året ska bli en lopp och löpfest tänkte vi.

Distanserna jag och maken ska springa lopp i blir

5 km
10 km
21 km (halvmara)
42 km (maraton)

samt ett annat lopp! Jag försöker att få maken att vilja testa ett OCR men vi får väl se!
Tipsa gärna om lopp som kan förgylla mitt femtionde jordeliv näste år. Tack!

HÄR finns lite inspo från nästan alla lopp vi sprungit!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.