TIPS

SOMMARLÄSNING 2019

I helgen hann jag läsa klart en av förra årets sommarböcker ” Hjärnstark”. Den rekommenderar jag starkt! Förra året blev det även “Omgiven av idioter”, lyssnade på “psykopater” och som alla somrar blev det Mari Jungstedt och Camilla Läckbergs senaste böcker. Gotland och Fjällbacka funkar hemma i solstolen eller utomlands.

SOMMARLÄSNING 2019

I årets hög ligger självfallet Camilla Läckbergs “Häxan” och Mari Jungstedts “ett mörker mitt i bland oss”

SOMMARLÄSNING 2019

Yoga för dig som tränar av Mona Björn. Innehåller bra yogaövningar som är uppdelade efter gren t.e.x. löpare, simmare, cyklist osv. Har redan testat rutinen om 15 minuter för löparen. Så bra stretch!

Denna bok har vi alla fått i Sverige som äger en brevlåda eller box. Känner man inte till förintelsen så är det vår skyldighet att läsa om den! Så mitt boktips för dig som inte har läst denna. Gör det! Utgiven av boken är regeringskansliet och är en del av deras satsning “Levande historia”.

Denna bok hittade jag i gömmorna och här ska det tas tillvara på!

SOMMARLÄSNING 2019

Gjorde såklart en egen bok att ha hemma. Barnbarnets dopgåva med honom själv i huvudrollen. Ska läsas under hans besök.

Ett litet tips från en vän som gjort egna barnböcker! Kul bok som handlar om ett gäng djur som upptäcker vår stad Östhammar.

Har rotat lite till bland böcker och hittat andra matnyttiga böcker. Personlig utveckling och ledarskap är alltid intressant. Och psykologi. Kanske borde sadla om snart innan man blir för gammal? Författare kanske?

Vilka är dina bästa boktips?

Share Button
3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *