LIVET

SEMESTERN SLUT

Publicerad

Heeeej!

Så länge sedan jag var in här så att man borde skämmas! Eller nä, det är mitt nya, att verkligen plocka bort skärmar eller delar av de sociala medierna som inte behövs. Allra helst under semestern. Valde bort blogg och FB (Ofta FB nuförtiden känns om om det är mer och mer gamlingar som bara uppdaterar där haha -skämt å sido!).

Nåväl, Instagram har jag och familjen huserat på vilket är mycket trevligt forum. Ni som följer eller som inte följer utan är där inne ändå och kikar vet redan att vi haft en oförglömlig och härlig vecka i Grekland!

Vi reste maken Niklas och jag med yngsta sonen I. Bara tre denna gång men hoppas att i framtiden att vi blir fler på tripp. Är fantastiskt kul att äventyra och bara umgås och äta ute hela dagarna.

MEN, nu ska det bli skönt att komma igång med jobb och se framemot hösten. Den blir troligtvis lite annorlunda i år för vi har haft en hel del funderingar och överläggningar. Ännu har det inte klubbats men det lutar åt förändring!

Ibland måste man se till sig själv. Man lever bara en gång även om vi nu är odödliga enligt grekisk mytologin. Bra cliffhanger där…

SEMESTERN SLUT

Solnedgångar fick vi många av men även fullmånen ♥

Som vanligt kommer jag att fylla på bloggen med massor av inspiration och tips från vår resa inom den snaraste tiden! Denna vecka fylls på med massor av väntande jobb, handla åt mor, sjukhusbesök med mor, konsultation och jobblunch med klienter.

Dessutom ska vi verkligen fortsätta med varannan dags löpningen, blev dock bara tv+å pass under semester. Vi gick i o f s rätt mycket de dagar vi inte spenderade på beachen men mer kvalitetspass är vi ute efter. Jag kör vidare med min tantgympa, AMRAP, tabata och yoga.

Håll ut så kommer snart inlägg på löpande band när min höst blir lugnare. Fredagslistan kanske ska ha nypremiär nu när den haft sommarlov? Eller?

Bless!

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *