.RECEPT & MAT,  Ammoudia,  äta ute,  Grekland,  RESOR & SEMESTER

RESTAURANG ARCHIPÉLAGOS AMMOUDIA GREKLAND

Andra kvällen bjöd på ännu en underbar solnedgång som vi beslutade oss för att se och fotografera innan middagen intogs. Det var dessutom fullmåne så allt var så fantastisk vackert denna kväll. Solnedgångarna för ett alldeles eget inlägg lite senare. Det förtjänar de!

Vid floden hittade vi denna kväll en restaurang som låg topp tre enligt TA. Så den fick det bli. Man hoppas att det ska vara lite rättvist bedömt trots att vi gått på verkliga missar ibland. Haha!

RESTAURANG ARCHIPÉLAGOS AMMOUDIA GREKLAND

RESTAURANG ARCHIPÉLAGOS AMMOUDIA GREKLAND

RESTAURANG ARCHIPÉLAGOS AMMOUDIA GREKLAND

Jag valde rosted lamb med barley pasta. Fick lamm men ingen pasta. Tycker att pommes i Grekland inte är goda. Ni vet vad jag pratar om ni som varit här. Sladdriga. De ändå gången de är goda är i en gyros. Jättegod och smakrikt lamm men vette gud vilken del det var av fåret då det var mycket fett och väldigt lite kött. Tur att jag fått en hel saganaki och en stor Mythos innan.

Makens bolognes var grymt god enligt honom.

RESTAURANG ARCHIPÉLAGOS AMMOUDIA GREKLAND

Och även Sonens Carbonara. Sicken tur! Helt OK restaurang enligt oss! Jag kunde ha skippat lam och kört ett säkrare kort typ fisk eller pasta. Men, jag älskar att upptäcka andra länders kök på resande fot. Så smaker bra med köttkvalitén för min smak på lammet nej.

 

 

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *