.RECEPT & MAT,  Fredagslistan

FREDAGSLISTAN V 40

Fredagslistan V 40

Humör: Lycklig och stolt

Klädsel: Har hoppat ur mina svarta kostymbyxor och glidit in i mina gråa CRAFT underställsbyxor, stickad leopardtröja och filt på benen.

Veckans träning: Nu jäklars händer det! Fr o m 1 okt kör jag ett pass om dan under taggen #ettpassomdangördiglyckligsomfan kika in mitt Instagramkonto (unforgettable.ann) så får du full rapport om vad jag tränar.

To do list idag: Har varit iväg på filminspelning. Jätteroligt! Langade ett par repliker till de “riktiga” skådespelarna. Har handlat helgprosecco. Ska jobba lite med mitt andra jobb nu efter bloggjobbet. Löprunda med maken när han slutar jobb. Fixa middag och avnjuta den tillsammans med min familj. Sedan blir det innebandy som avslutar denna dag.

Helgen: Innebandy för äldsta sonen imorgon, så kul! Träning och fix hemma. SOM vi har fixat senaste tiden. Älskar mitt hem och vill ha det så mysigt och välorganiserat som det bara går.

Veckans Tv: Såg nog lite av Hela Sverige bakar och Wahlgrens värld tillsamman med svärdotter och dotter igår.

Veckans serie: Heder, Prision break

I lurarna: Träningspodden

Mat i helgen: Sugen på Lalalalala LANGOS! Kladdkaka så gott!

Veckans sämsta: Ingenting värd att nämnas. Stay positive!

Veckan bästa: Frisk som en nötkärna, tränar för fullt, roliga jobb som ramlar in.

Veckans köp: Gardinländer till vardagsrummet, ska bli lite “hotellkänsla” där precis som i vårt sovrum. Nya sängbordslampor till sovrummet. Massor av plastbackar att organisera upp alla mina (våra) julsaker. Samt lite nytt till ett av gästrummen uppe.

Ser framemot: Helgen med delar av familia. Nästa vecka blir det modelljobb och filmjobb för känd tv-serie (återkommande polis)

Tips

Mat: POTATISKORGAR FILODEGSKORGAR HELSTEKT FLÄSKFILÉ & KANELSÅS Kaneltema idag, dagen till ära naturligtvis!

Bak: RIMBOBULLAR MED MANDELMASSA OCH KANEL Gaaaaalet goda bullar!!!

FREDAGSLISTAN V 40

Serie: Tips finns ALLTID HÄR! Och hösten Tjuvkikar och tips hittar du HÄR!

Veckans TBT: Näääähe Kolla mitt arkiv ;)

Veckans foto: På min födelsedag så känner man livet i sig och att kroppen som faktisk fyller 50!!! nästa år är hel och frisk och stark.

Ha en underbar helg, det ska jag ha. Var rädda om varandra! ♥

Share Button
4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *