.RECEPT & MAT,  ♥ kidsen,  FAMILJ,  LIVET

49 & RECAP

Swisch! Dagarna går så fort nu att jag inte hinner med! En vecka sedan jag fyllde år! Jag valde att bli lite lagom firad i samband med att son och svärdotter kom hem för innebandyträning. Och så överraskade yngsta dottern att komma och följa med på besök ut till sin mormor. Så mysigt.

Frukost och paket på sängen!!! Måste vara hundra år sedan sist… Minns faktisk inte det.

Annorlunda födelsedagslunch på Subway medan bilen var på service.

49 & RECAP

♥ Själva middagen tog vi kvällen efter.

Bjöd på skink & ostschnitzlar och en kanelbullekladdkaka.

Helgen gick i ett nafs med två innebandymatcher och tyvärr halsont! Kom hem från en rolig inspelning i fredags och senare på kvällen hade jag taggtråd i halsen. Hela natten satt det i och tonade ut på lördagen.

Under söndagen blev det en tur i skogen och vi kom hem med nästan tre kilo svamp! Mestadels höstisar, men några stora gula kantareller hittade vi. Nu ligger de förvällda i frysen i väntan på att bli något gott. En soppa, en krämig fyllning i en bouché, eller knaperstekta på en toast. Självklart en fyllning till årets julbord och till sås. Eller krisp på pastan. Nomnom!

Maken Niklas skrattade gött och sa att jag liknade E-type på denna bild. HAHAHAHAH!

Ingen träning i helgen m a o men i måndags hann vi ut i det vackra hösten. Regn hände i luften men det är så skönt och alla dessa färger!!!

Apropå färger så var jag iväg på ett modelljobb och fotograferades i Vasastan på hotell Best Western stop time. Vilket härligt och färgsprakande hotell!!! Massor av höstfärger och inredning som gjorde en så glad. Ombonat men ändå snyggt.

 

Bortskämd med massor av gofika hela dagen.

Igår var det dags att kliva in på kontoret för en serie. Hela nästa vecka är jag bokad. Superhemligt som vanligt. Och superkul för mig.

 

 

Share Button
3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *