DIY,  HEMMA HOS,  höst,  TRÄDGÅRD,  trädgård

DAGS ATT STÄNGA TRÄDGÅRDEN

Jag avskyr egentligen uttrycket “dags att stänga trädgården”. Min trädgård stängs inte riktigt ned bara för att sommaren är över och löven faller till marken.
Jag har faktiskt sommarblommor kvar som jag inte har hjärta att ta bort eftersom de fotfarande blommar. Några är utbytta men generellt så har jag inte alls stängt ned ännu.

Planen är att jag ska göra fina mossbollar i år igen precis som jag gjorde förra året. För nu ser man verkligen ut i trädgården genom vårt stora fönsterparti som jag bara älskar. Att sitta och titta ut från matsalsbordet genom glaset och på trädgården och livet som händer där är faktiskt väldigt rogivande och spännande.

DAGS ATT STÄNGA TRÄDGÅRDEN

DAGS ATT STÄNGA TRÄDGÅRDEN
Tips på hur du gör mossbollar hittar du HÄR!

I helgen tänker jag ta tag i trädgårdsfix som står på vänt. Mossbollar som jag redan nämnt och förbereda inför vinterns dekorationer. Brukar ha två små granar i de stora krukorna vid entrén. Kransar på fönsterna och granrisgirlanger.

Arbetsbyxor: Damvinterbyxa e.s.vision + sten melange/svart

Mycket fix både ute och inne har det varit under detta år och jag har burit sköna arbetsbyxor från engelbert strauss. Dessa kommer att bli väl använda även när jag nästa år börjar på handelsträdgården igen. Bästa jag hittat på länge är dessa vinterfodrade arbetsbyxor! Jag som alltid går med långkalsonger under på hösten och tidig vår slipper nu detta. Så praktiskt! Finns i många färger av dessa fleecefodrade arbetsbyxor och så finns det sköna softshell jackor att matcha med också. Är speciellt förtjust i de gråa och röda.

 

Softshelljackor: Vinter softshelljacka e.s.vision, dam + sten/svartSoftshelljackor: Vinter softshelljacka e.s.vision, dam + röd/svart

Inne har vi fixat lite också och jag vet att jag lovat foton från vårt renoverade kök och jag lovar att det kommer denna vecka!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *