.RECEPT & MATFAMILJFESThalloweenHÖGTIDER

HALLOWEEN 2019

OOO vilken helg! Blir bara svettig bara jag tänker på den! Lagade mat och festfixade 1½ dag inför vår traditionella halloweenfest! Men det är alltid så värt det i slutändan.

Pensionat Malmborgen bjöd på en fyrarätters meny och en liten chock med vår utklädnad. Hahaha! All in, lev nu dö sen!

HALLOWEEN 2019

HALLOWEEN 2019

Dukade med skira gardiner, plockade döda torkade blommor och arrangerade i småvaser. Lite så där som det kan vara  på ett pensionat som drivs att ett par vampyrer. Hahaha!

HALLOWEEN 2019

Våra gäster fick egna “blod”påsar som fungerade som bordsplacering. Några fick sangria, andra cider och ett par sprite med hallonessens.

All in som sagt var…. Jag blev kallad Loreen. Efter middagen tog jag av mig det vita ansiktet och peruken dock. Svart cape hade jag till en svart byxdress.

Vår yngsta son i mittens dräkt var bara för kul! Äntligen blev han lite kortare. (hehehe ironi)

Gjorde denna fantastiska fejk carpaccion på bresola, mixsallad, parmesan, pinjenötter och tryffelcreme. Såååå gott! Recept kommer!

Självklart blev det en pumpasoppa också!  Och ett bacon och ostbröd.

Vackra svägerskan ♥

Och son med sambo ♥

Favoriten med marinerad grillad flankstek blev årets huvudrätt! Recepttips kommer på fredag.

Kaffesmakande chokladmousse med blåbär, oreocrunch och maränger som blev perfekt frasiga och lite sega.

Dotter, svåger och svärson på rad.

Efter typ tre, fyra timmars sittning så blev det soffläge, dans och så…

bjöd svärsonen på egenskjuten rökt rådjur. Jag kompade med endivesallad, parmesan och tryffelcreme.

Happy Halloooooviiiiiiin!

Grabbarna grus.

Väldigt roligt att hänga med dessa. Mången skratt, mat och dryck. Som vanligt en kväll att stoppa inför revbenen i hjärtats bok

3