.RECEPT & MAT,  Fredagslistan

FREDAGSLISTAN V 46

Humör: Fredagsglad!

Klädsel: Röda träningstights, svart topp och min JULTRÖJA! Så mjuk och gosig (se bild nedan).

Veckans träning: Ett löppass X3 yoga x1 kortpass i gymmet  X1 promenad.

To do list idag: Jobba, fixa i ordning vår båda gästrum. Fick en säng av sonen som köpt ny som passar bra till det andra gästrummet. Mitt kontor flyttar ut (ett skåp och skrivaren) och vi får därmed två härliga gästrum! Äntligen! En liten rockad men det kommer bli så fint! Tänket är så klart “hotellkänsla”. Ska surfa runt ikväll och leta lite sängkläder och fint.

Helgen: Hemmahelg! Det blir lite förberedande julfix, sugen på att binda kransar nu. Baka något gott, juligt (har recept på hög som väntar!) Löprunda för bövelen! Slarvat denna vecka då jag är sjukt nöjd med att bara yoga. Måste vara åldern? Hehe nä då, vi ska löpa mycket framöver eftersom maraton väntar nästa år.

Veckans Tv: Lite blandat i bakgrunden.

Veckans serie:  Älska mig del S1A5 . Vår tid är nu S3A3. Innan vi dör S2A5. Sista säsongen av American horror story,

I lurarna: Träningspodden. Musik så klart.

Mat i helgen: Det blir tacos ikväll! Lilleman har varit borta heeela veckan (kom hem en snabbis igår) på praktik så det blir fredagsmyset. Årets glögg ska testas och ny drink på den. Sugen på gott kött, en krämig potatisgratäng. Pistaschglass för att återuppleva Sicilien kanske.

Veckans sämsta: Väljer att inte fokusera på dåliga saker. Eller människor.

Veckan bästa: Jobbet flyter på.

Veckans köp: Julsaker och några klappar!

Ser framemot: Bara vara hemmahelg. Umgås med yngsta sonen.

Tips

Mat: SURF´N TURF BEACH PARTY @ MUSCLE BEACH Lite inspo till en fest vi hade när äldsta sonen fyllde 18.

Bak: JORDGUBBSSVISS  Barnsligt gott och tar dig direkt tillbaka till sommaren.

Serie: Tips finns ALLTID HÄR! Och hösten Tjuvkikar och tips hittar du HÄR!

Veckans TBT: Summer of ´00. Nästa år 20 år sedan! TJUGO!  Semesterkort från Dalarna med döttrar och äldsta då 1½ år. Innan lilleman och hund. Vi som är runt 50 visst känns småbarnstiden som ett annat liv? Man var i sin bubbla och allt som räknades var familjen.

Veckans foto: Middag hemma hos dotra och sambo. Så gott och med en supergod Bananoffee Pie till dessert. Nomnom!

FREDAGSLISTAN V 46

Ha nu en fin helg! Var rädd om de dina ♥

Share Button
1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *