♥ kidsen,  FAMILJ,  LIVET

RECAP VECKAN SOM GICK

Hej! På tiden att skriva några rader. December har fullkomligt rasar iväg och idag står det redan 9 på kalendern. Mycket rolig föregående vecka med filminspelning.

Idag roddar jag upp i hemmakontoret med pappersexercis och planering. Imorgon är det dags att jobba de kvarvarande fjorton dagarna på handelsträdgården. Nytt för i år är att vi har flyttat till en annan plats på området vi huserar. Vad jag tycker om det ska jag ha osagt tills jag ser hur man kan “fixa” till stället.

Hoppas bara på att det är varmt för både mig och blommorna jag ska sälja. Blir så så stel om det är kallt! Eller är det åldern månne? Haha!

Nåväl, ska bli kul att träffa lite kunder igen.

Lördagen bjöd på en löprunda på förmiddagen. Äntligen!

Maken överraskade med att laga en supergod fiskgratäng, ingen överraskning att han kan laga mat utan gjorde sin livs första fiskgratäng!

RECAP VECKAN SOM GICK

Så god! Mycket saffranssmak för en saffransälskare som jag.

Testade även denna med pepparkakssmak. Godkänd.

Ernst äppelcider med kardemumma. Den var mumma men kunde ha smakat liiiite mer kardemumma.

Son och svärdotter ringde och sa att vi kommer hem! ♥ Riktigt rolig spontankväll.

Hamburgerlunch på söndagen och en skräckfilm. Sedan började vi att kika på Maria Wern.

Andra adventsfika. Och snön föll och försvann. Trist med gråväder men det gör inte så mycket eftersom vi har mycket färgglatt runt våra fönster.

Ha nu en fin måndag! Jag ska förinställa inlägg med goda tips på julbak och lite husmans, kanske den godaste enligt många.

Share Button
1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *