.RECEPT & MAT,  bröd,  dessert,  drinkar,  FAMILJ,  fisk,  grillat/tillbehör,  HÖGTIDER,  kött,  mingelmat,  nyår,  sås/kryddsmör

NYÅR 2019

Gott nytt läsare! Hoppas att ni hade ett fint avsked av 2019 och ett riktigt bra start på detta nya fräscha decennium! Vi hade baluns hela dagen som startade med JVM (hockey) då alla satt och hejade fram småkronorna. Sedan fortgick de sista skälvande timmarna i ett rasande tempo. I år bestämdes att det var förbjudet att stå i köket i flera dagar innan och så lite som möjligt på självaste årets sista dag.

Och så blev det, piff och fix, en god kaffedrink (recept kommer) fisk på knäcke och gemsallad alt. skinkbo för de som inte diggar havets läckerheter. Grillade flankstek som Maken Niklas bror fixat efter mitt recept och så körde vi helfabrikat på potatisgratäng, hahaha! Skäms lite men summa summarum, vilken tid vi fick tillsammans!

Desserten jag svängde ihop var också så enkel! Frånsett att man hade ett gäng saffransmaränger på lut kvar sedan 1 a advent julbordet med släkten. Tipsade er redan i december på Insta hur jag tänkte mig en julig marängsviss, och det blev det! Barnsligt god.

Jag och äldsta sonen i våra tröjor.

NYÅR 2019

Direkt fra Norge! Julebrus!

“Lilleman” som fyller 16 om 17 dagar ♥

NYÅR 2019

Alla tre bröder samlade.

Och Agnes var med ♥

Svärdottir ♥

Två sorters fickröror blev det på knäcke. En lax med japansk touch och en makrill.

NYÅR 2019

Recept på FLANKSTEK HÄR! Serverad med potatisgratäng, gräddsås, rödvinsås Recept HÄR, grillade tomater, massor av salladslök och knaperstekta höst (tratt) kantareller som plockades i höstas. Så himla gott! Mångas favorit här hemma.

Tiden gick sjukt fort och vi satt kvar till bords vis 22:00. Jag svängde ihop marängsvissen och sedan spelade vi beerpong!

Bästa Lena Endré! Bra gjort.

Sedan skålade vi in det nya och festen fortsatte till 04:30!!! Är så tacksam för vår familj som alltid lyckas ha så jäkla kul ihop!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *