.RECEPT & MAT,  Fredagslistan,  LIVET

VECKAN SOM GICK – FREDAGSBABBEL V 2

Hej hej!

Redan inne i slutet av V 2 och jag har bestämt mig för att sluta med min serie av “fredagslistan” och istället utan mall babbla fritt! Jag älskar improvisationsteater så det är kanske därför. Haha!

Denna vecka har jag fått olika jobbförfrågningar, tackat nej till medverkan i en serie. Gjort selftape. Fått förfrågan att komma på provfilmning utan att söka till roll. Och naturligtvis har jag tackat ja.

Jobbat med mitt egna på hemmakontoret.

Städat bort all jul, så skönt! Visst är det mysigt när det är som mörkast i november och plocka fram alla ljus och girlanger och färger. Men efter två månader så är det lyxigt att få tillbaka sitt vitt/svart/gråa hem med stänk av rött som accentfärg.

Löpträningen denna vecka är inne i V3P1 och innebär att två till pass innan veckan är slut, som i detta fall spiller över till nästa vecka i löpningen. Yogapass med maken (hela två med förra veckans inräknat) och detta innebär att vi kör den korta varianten av yoga för löpare av Monika Björn.  Själv ska jag komma igång med min egna morgonyoga igen. Tabataintervaller har jag inte gjort sedan länge sedan. Tog upp den träningen en gång o december och inser att det är riktigt skönt och effektivt att riva av ett pass fort och med favorithelkroppsövningarna.

Morgonpromenad när jag inte ska iväg tidigt på jobb har jag börjat med precis som förra året. Så skönt! Hinner väl hålla på t o m maj -juni. Sedan blir jag stressad att hinna med morgonen och tar cykel till jobbet.

ÄLSKAR morgonpromenader när solen och ljuset kommer.

I filmen och seriernas värld har vi under ledigheten sett YOU som finns i 2 säsonger. Första säsongen var bäst.

Svenska serier som börjar snart är KALIFAT (redan nu den 12/1) TSUNAMI 3 februari, DEJTA 24 februari. Skriver inte upp alla bar de som jag medverkat i för intresseklubbens skull. Många som undrar både IRL och här på nätet när, hur och var jag dykt/dyker upp. Jag lovar att sammanställa en lista som kommer i ett eget inlägg!

Glad att Homeland kommer tillbaka med den åttonde och sista säsongen. Ser också framemot Outlanders no fem.

Lite babbel från mig. Ska iväg och shoppa lite byxor åt son som växer så det knakar, blir nog inte mindre av att börjat gymma också haha… Fixa årets första pastafredag, lite mysmiddag med son och flickvän som kommer hem. Sedan avfärd mot hemmaborgen och innebandymatch.

Imorgon och helgen blir det mer trädkapning. Vi har hade nog stadens lummigaste trädgård innan vi började “operation kalhygge” i måndags. Grejen är att kvällssolen orkar inte in på vår altan efter 1800 på somrarna p.g.a av höjden. Dessutom så får grannarna mycket skugga på sin tomter så man ska vara snäll. Även om hjärtat gråter när man ser de andra husen och taken.

Avslutar med denna söta Flatcoated retriever namnad Alva som jag var hundvakt åt en stund i går! Saknar verkligen hund. Inom några år planerar vi att åter skaffa hund och vi har en drömhund. Men först lever vi lite och passar på att resa och äventyra. Allra helst när man snart står på 50 strecket.

Trevlig helg! Skriv gärna en rad och gör mig glad ♥

 

Share Button
3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *