.RECEPT & MAT,  Fredagslistan

VECKAN SOM GICK – FREDAGSBABBEL V 3

Hej! Har öst på järnet här hemma idag med jobb, städning och tre kladdkakor som är gjorda. Vi firar nämligen minstingen “lille man! som fyller 16 (!!!!?????????) på söndag. Eh! Vad hände? OK att jag har förlikat mig med att äldsta fyllde 30 förra året och de andra fyller 24 och 21 i år, men minsta ska ju var yngst liksom…

Enligt önskemål vill födelsedagsbarnet ha kladdkakor som “anslag/tårtbottnar”. Sedan är det upp till mig att bli lite kreativ igen (älskart!)
Har varit lite dålig på att lägga in alla mina tårtor på min TÅRTSIDA som ni hittar HÄR! Men lite inspo finnes!

Ännu en vecka som gått i ett. På jobbfronten mitt andra/tredje ben har jag fått erbjudande om att bli modell för ett välkänt hårmärke och tackat ja!  Varit på provfilmning för en otrolig viktig sak och produktion. Samt fått en hint om medverkan i ny serie.

Träningen flyter på oförskämt bra! Så taggad nu när vi kör tre pass löpning varje vecka. Jag har promenerat 4 ggr. Kört yoga för löparen. Ett eget längre yogapass samt en timmes innebandy. Ikväll kör vi Pass 2 med långa intervaller och imorgon fm är det dags för långpanna på minst två timmar.

I mina lurar kör jag spanska, så kul! Bara för att liksom. Gillar ju att lära mig lite av varje gällande olika språk och kan hanka lite på franska. Turistfuska på Italienska men Spanska som är ett stort språk borde man ha lite hum om, så sagt och gjort. Hittade en trevlig språkkurs på engelska-spanska. Fått ihop 4 timmar denna vecka! Bara på att lyssna koncentrerat och öva under promenaderna.

Gäller bara med min senila hjärna att få det att stanna där också, såååå aktuellt det blev med uttrycket “Man lär så länge man lever!. SANT!

Vi såg senaste säsongen av “Sommaren med släkten” 12 avsnitt där jag och maken skyndar förbi i sista avsnittet. Spärra upp korpgluggarna annars missar ni! Haha!

Vi har börjat att se senaste säsongen av charmiga serien “Grace & Frankie.

Är annars sjukt taggad inför årets dateweek med älsklingen! Ännu en resa bokad, min lilla julklapp åt oss ♥  Älskar våra äventyr och jag kommer som vanlig göra mina gedigna reseinlägg fyllda med tips om allt och ingenting!

Tillslut, hemma i föräldrahemmet kikade jag lite i albumena. Hittade dess två. Det första fyller jag 24 år på och vi bor i lägenhet i “stan” och på det andra är jag 26 och vi har bott på landet i hus med höns och allt. Lilla tösen L (hon som fyller 24 i år) är rätt nyfödd. Vi flyttade från landet till denna villa vi bor i nu i januari 1997 och L är född i mitten av november. Mysigt men också lite overkligt att titta i gamla album. Så fort det går livet!

Ha en fin helg! Var rädda om varandra ♥

Share Button
1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *