EVENT

GULDBAGGENOMINERAD INGEN LYSSNAR

Publicerad

Så spännande det var igår på Guldbaggen! Vi kikade redan från 1700 direkt från röda mattan och sedan på förgalan då pris för b.la. bästa kortfilm delades ut.

Jag är ju med och spelar polis i fantastiska Elin Övergaards film “Ingen Lyssnar” som haft fina framgångar och vann “Startsladden” för ett år sedan, var nominerad i Cannes till bästa utländska kortfilm. vunnit fler priser samt nominerad tillsammans med tre andra kortfilmer till Guldbagge. Så mäktigt att få var en del av allt detta.

Filmen spelades in i månadsskiftet juni/juli 2018 och HÄR kan ni läsa lite om det.

Nåväl, spännande som tusan coolt är och när konferensen sa “de nominerade är….. ” och så dök jag upp i bakgrunden i filmsekvensen de valt från filmen. Hur häftigt? Lilla jag på cirkus inför hela Sveriges filmelit. Grattis till Elin som är en lysande stjärna som kommer att få så många chanser att producera, regissera och  skapa film och berätta viktiga berättelser och garanterat ro hem den där guldbaggen någon dag.

GULDBAGGENOMINERAD INGEN LYSSNAR

GULDBAGGENOMINERAD INGEN LYSSNAR

GULDBAGGENOMINERAD INGEN LYSSNAR

HÄR hittar ni kortfilmen på SVT Play.

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *