Fredagslistan

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 4

Fredag igen!

Jag kör väl på med mitt babbel som vanligt. Har blivit erbjuden att casta (provfilma) för en roll denna vecka men tyvärr varit tvungen att tacka nej då inspelningsdatumet krockade med något annat inplanerat. Men oj vilken rolig roll! Och motspelare och regissör.

Annars så rullar det på med vanligt jobb på hemmakontoret.

Lyx att springa korta snabba intervaller på tartan när det är snöfritt. Nu behöver det inte komma någon snö! Tack!

Träningen går så bra just nu med betoning löpträning. Tre pass per vecka och enligt boken, korta intervaller, långa intervaller och långpass. Vi har verkligen fått upp suget på kvalitativ löpning igen efter några år med mest funrun. Innebandy med tjejerna i nya skor så kul. Lite fokuspass som jag hittat i en app. I helgen blir det långpanna, yoga och ett fyspass om allt går enligt plan.

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 4

Morgnarna är så vackra nu! Fem promenader har jag lyckats pricka in denna vecka men det innebär även att jag inte har yogat. Borde för rörlighetens skull addera detta till morgonrutinen. Testar nästa vecka!

I veckan har det blivit två vegetariska rätter en vegetarisk pyttipanna med quornfiléer och en morotssoppa med rostad libabröd. Recept kommer! Dessutom så blev det en blodpuddingsboul, försöker att frysrensa lite och den där stackars blodpuddingen ratas alltid för något annat. Varför, det är så gott! I dag bjuder jag på min supergoda skink/champinjon/ost och majspasta till lunch ock krämig kycklingpasta till middag innan innebandymatch för äldsta sonen. Imorgon vankas rostbiff och hemmagjord potatisgratäng. Söndag inte spikat ännu med något gott och garanterat en mumsig blåbärspaj blir det på fjolårets bär.

Veckan serier är Kalifat (väntar på att se min och makens insats som poliser) och HAMILTON (där vi spelar kravallpoliser). Sugen på att börja titta på någon ny. Lite nyfiken på den spanska “La casa de papel”, någon som sett? Är den sevärd? Tipsa gärna annars om andra serier tack.

Nu tackar jag för mitt babbel för denna vecka och tipsar om att kika in i eftermiddag då ni får ett drinktips!

Trevlig helg! Fridens!

 

Share Button
3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *