.RECEPT & MAT

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 5

Fredag igen! Veckorna bara rinner iväg.

Denna vecka har jag gjort ett roligt jobb för Wella professionells som modell och resultatet kommer om några veckor. Då kommer jag att skriva ett eget inlägg om denna dag då det gått live med produktionen.

Hos makeup artisten innan frisörskan tar vid.

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 5

Sushi working lunch. Nomnom!

Tada! Så nöjd över min nya färg som är både kall och varm.

Veckans träning går enligt plan 3 pass löpning och nu börjar man längta ut på pass dagar man inte springer. Morgonpromenad varje morgon då jag kan, fyra stycken denna vecka a  ca 5 km.  X1 innebandyträning, X2 tabatapass har hunnits med om 20 minuter, så skönt att komma igång med denna träningsform som passar mig perfekt 20 min intensiv träning upplagd av mig själv efter humör, inget tjafs. Boom och du är klar på ett kick! Yogan har fått stå i bakgrunden denna vecka. Men ett pass för löparen blir garanterat av kanske redan ikväll efter intervallerna.

Nog om träningen, förlåt men vi är så taggade att vara hela och starka inför vårt huvudmål i år! Stockholm marathon, kommer nog tjata hål i huvudet på er förlåt, förlåt.

Veckans serier är fortfarande Hamilton och Kalifat. Vi kollar alltid på Mandelmans också, de lever verkligen ett underbart liv, ett liv som man faktiskt inte skulle ha emot att leva tillsammans med sin älskade livskamrat. Mästerkock kikar jag också på.  I helgen såg vi serien “Oktober faction” den var helt Ok, lite oklart vad vi känner inför den faktisk haha. Men sanna serienördar vi är så såg vi hela första säsongen.

I matväg så kör vi på med en vegetarisk rätt i veckan. Denna vecka blev det en saffransdoftande linsgryta! Linser är verkligen en ny favorit här hemma hos familjen.

Recept kommer på måndag!

Trevlig härlig helg nu på er! Alla ni som gillar mina recept och mat och bakinspiration kommer få sig en förhoppningsvis glad överraskning efter helgen!

I helgen är det dags för MELLO! Så lördagskvällens middag är given, MELLOMACKAN och ni som gillar nördar följer oss på Instagram som vanligt.

Fridens ♥

Share Button
2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *