RESOR & SEMESTER,  Spanien,  Teneriffa

WE LOVE TRAVELING ♥

Är det något som vi älskar och har fått smak för de senaste tre åren jag och maken är RESOR! Hur fantastiskt är det inte att leta efter en resa och sedan plugga på om landet, området, staden man ska tillbringa semesterdagar i. Just nu planerar vi just förvårens resa. Hur vi gör? Jag brukar göra häften om resmålet. I det har jag sammanställt fakta, historia, sevärdheter och några roliga fraser och bilder såklart.

Sedan är det Youtube som gäller och allra helst drönarfilmer. Vi kan sitta och kika och drömma oss dit i timtal. Verkligen sondera terrängen på vad vi vill lägga tiden på när vi är just där på stället. För det gäller att planera in i minsta (nästan) detalj. För vårt motto är att aldrig (oj man ska ju aldrig säga aldrig) besöka en plats två gånger! Världen är verkligen för stor för att gång på gång returneras till samma platser.

Men det är vi det.

WE LOVE TRAVELING ♥

Foton kommer från en resebyrås sida. Och nej, jag är inte sponsrad! Pengar kommer från hushållskassan haha!

Nu får ni gissa vart vi ska? Och som alltid kommer jag att göra reseberättelser från resmålet när vi väl är hemma igen! Tyvärr så vill jag inte öda min tid på att redigera foton och blogga på semestern. Är det semester så är det. Däremot så fylls min Instastory och flödet där väldigt ofta och mycket! unforgettable.ann heter jag där och spana in #malmborgssemester redan nu från forna resor.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.