MODE & SKÖNHET,  SAMARBETEN,  shopping,  skönhet

SKYDDA HUDEN

Inlägget innehåller annonslänkar för apoteket & kronans apotek 

Många som reser utomlands nu på vintern och tidiga våren och det är alltid läge att skydda huden eller hur?

Mina favoriter hittar du nedan, rejäla och bra skydd. Inga “brännar oljor” här som var poppis när man var ung. Tur att man inte var sol eller solariumknarkare på den tiden. Så skönt att slippa se ut som en skinnsoffa. Skämt å sido,

SKYDDA HUDEN

Från vänster till höger hittar du dessa produkter ansiktsmousse HÄR, solspray (kampanjpris) HÄR, solskyddsfaktor 3o HÄR. Solskyddsfaktor 50 HÄR.

SKYDDA HUDEN

Tummen upp för dessa produkter för oss som vill skydda huden lite extra. Dessa kommer såklart att finnas med när jag är på resande fot men även nu när solen börjar titta fram. Huden förändras med åldern så det är bara att hålla koll och smörja.

Som alltid sitter solglasögonen alltid på för att skydda de känsliga ögonen och så åker solhatten på lite oftare nästa resa eftersom jag inte vill solbleka håret i onödan. Det kan vi spara till sommaren.

Har du några tips på bra solskydd tipsa gärna!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *