Fredagslistan

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 6

Hej hej hallå!!! Första veckan av februari är snart avklarad och vilken skillnad det är med solens uppgång och detta underbara ljus! Älskar  när det dagas och solen kryper sig upp på himlavalvet. Lite kallare har det blivit också. Hoppas så klart på att vi slipper snö i år! Så skönt att kunna träna ordentligt utan att oroa sig för halka eller att springa snabba korta intervaller på vanliga väger istället för löpbanan som vi har kunnat göra hittills. Toppen för oss med snöfritt.

Veckans träning lite lugnar denna vecka för maken då han har känningar av förkylning. Jag har kört mina morgonpromenader x5, x1 innebandy x3 pass löpning, räknar lördag till fredag. (vi hoppade de långa intervallerna denna vecka) Jag körde långpannepass imorse så skönt att få den gjord! x1 tabataintervaller a´20min allsidiga helkropp med fokus på #skadefrilöpning såklart. x1 yoga hoppas jag att jag hinner få in idag också, annars blir det imorgon.

Denna vecka har det varit lite jubel, har förlängt kontrakt på mitt nuvarande projekt , det som jag jobbar med ett par dagar i veckan från min webbyrå. Dessutom har jag fått två roller denna vecka. En för ett viktigt ändamål, ni minns säkert att jag var och provfilmade för någon vecka sedan. Sedan har jag fått en till roll. Lite hemligt ännu så klart men stolt som en tupp att få ingå i detta team.

Har käkat två semlor denna vecka! En med chokladkräm och en wienersemla.

 VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 6

Serier vi sett är Kalifat (SVTplay) och Hamilton (Cmore). Dessutom kikade vi på kortserien Tsunami som går på SVT play. Jag och maken var med där under en dags inspelning men syns knappt. (Vi orkade inte kolla så noga).

Ny serie vi börjat kolla på är The Kominsky Method med Michael Douglas, Alan Arkin och Sarah Baker. riktig bra faktiskt. Vi gillar serien Grace & Frankie som är lite samma feelgodstuk. Båda serierna går på Netflix.

Och så vill jag tillslut tipsa om DEJTA (SVTplay) som har premiär 24 februari.

Helgen är vigd åt innebandymatcher två för sonen och en som vi kikar på. Lite fix imorgonlördag och naturligtvis Mello och #mellonördarna! Följer ni oss? Söndagen fortsätter vi med innebandy och att fira sonen som fyllde 21 igår med semmelfika (trad.) Igår fick han middag och presenter. Det gäller att dra ut på festligheterna.

Ha en fin helg, det ska jag ha! Njuta av allt!  ♥

 

 

Share Button
2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *