Corralejo,  Fuerteventura,  RESOR & SEMESTER,  Spanien

DUNAS CLUB CORRALEJO FUERTEVENTURA

Dunas club Corralejo Fuerteventura

Vi bodde i staden Corralejo som ligger allra högst upp i norr i Fuerteventura. Som ni vet så kommer information och inspiration om staden i ett fullmatat inlägg senare. Ett litet tips för er som letar efter resetips så finns alla i kategorien “resor & semester” och därunder finns de samlade under land/stad. Försöker dela upp så att det är lätt att hitta. Dessutom har jag DENNA HÄR länken till detta arkiv.

Under vår vistelse bodde vi på ett lägenhetshotell Dunas club som är beläget nära hamnen och utsikt över vackra siluetter av öarna De Lobos och Lanzarote.

Nära till restaurangen nära till allt

Under hotellet fanns restaurangen La Luna som vi besökte två gånger. Första kvällens middag och en frukost. Ett standardhotell med standardrum. Inte något fancypancy utan bara med det man behöver när man inte ska ligga på rummet hela dagarna. Funkade finfint för oss. Jättetrevlig personal som fanns 24 timmar om dygnet.

Närheten är också ett jätteplus. Vi bodde vid hamnområdet och just där startar hela strandpromenaden med massor av restauranger och butiker på tvärgatorna.

DUNAS CLUB CORRALEJO FUERTEVENTURA

DUNAS CLUB CORRALEJO FUERTEVENTURA

DUNAS CLUB CORRALEJO FUERTEVENTURA

Här kunde man sladda in efter kvällens restaurang och ev. barbesök.

DUNAS CLUB CORRALEJO FUERTEVENTURA

Sängarna

Jättesköna sängar! Sov som en stock hela natten så fort huvudet landade på kudden. Pluspoäng!

Som du noterar ser du att mellonördarnas glittriga mikrofon fått åka med till Fuerteventura.

Enkelt pentry men funkar till matlagning om man känner för det.

Balkong

Utsikten från vår balkong (som jag glömde fota) rakt ut. I våra önskemål om rum så hade jag kollat upp och ville inte ha utsikt mot poolen utan i kvällssol så detta läge var toppen! Skön kvällssol och faktiskt….

Ja juste! Vår kompis duvan som vi namnade Holger! Vi blev riktiga polare under veckan och det tror jag absolut inte berodde på snacksen hen fick av hos.

DUNAS CLUB CORRALEJO FUERTEVENTURA

Havsutsikt

HAVSUTSIKT! Haha! Det blåser en hel del här på Fuerteventura så vi var glada att ha huset mellan. Men vackert med ön De Lobos utanför till höger och Lanzarote till vänster.

DUNAS CLUB CORRALEJO FUERTEVENTURA

DUNAS CLUB CORRALEJO FUERTEVENTURA

Lägenhetshotellet sett från sidan där restaurangen ligger under och man har utsikt över havet.

DUNAS CLUB CORRALEJO FUERTEVENTURA

DUNAS CLUB CORRALEJO FUERTEVENTURA

Poolområdet

Superfräscht poolområde som alltid var välstädat. Poolen var knappt uppvärmd, så den var kall men verkligen uppfriskande. Jag gillar att ta snabbare kalla dopp om man är varm. Dock duschade man innan såklart och kyldes ned.

Glada laxar, solen tar här och det är faktiskt riktigt skönt att ligga inne på en “gård”. Poolområdet har hus runtomkring sig.

Solhatt, solbriller och lite extra skydd för bröstkorgen på vår andra dag i solen.

Det finns en trevlig liten bistro på området som har mycket att välja mellan. Vi tog öl i colabägare och jag en toast med ost och skinka. Maken en kycklingbaguette.

Poolområdet by night. Fridfullt och vackert. HÄR kan du läsa mer om Dunas club.

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *