Fredagslistan

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 10

Hej fredag! Veckan gick i ett huj!

Två dagar på set med tidiga morgnar och sena kvällar. Slocknade i soffan en stund igår kväll när jag kom hem. Ett stopp i Alsike för innebandymatch hanns också med och så “vanligt” jobb. Ovanligt eller vanligt, en bra vecka helt enkelt med en salig blandning av allt.

Hippie Hjördis!

Första gången jag spelar in i en studio, så sjukt snygg scenografi!

Vällingby.

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 10

Blev grymt sugen på att designa om hemmet! Mer färg helt enkelt! I alla fall när det gäller textilier, har lite sköna prylar från 60- 70-talet redan, dags att ta fram dem i rampljuset kanske.

Fina Frida gestaltade Rut, idealkvinnan på 60-talet som skötte hus, hem och barn själv. En riktig “desperate housewife”, Bree Van De Kamp-Hodge.

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 10

Hade typ 3 kilo smycken på mig.

Träningsmässigt så har det fått stryka på foten. Ett löppass denna vecka, om man inte räknar med helgens långpanna som alltid genomförs. Dock ett svettigt innebandypass och en ynka promenad har det hunnits med. I löparprogrammet står dock endast ett löppass med två vilodagar istället för löpning. En sådan vecka helt enkelt och helt ok för min del. I morse blev det en skön morgonpromenad med rimfrost och sol. Passar på eftersom gråväder väntas.

På serie fronten såg vi klart på tredje säsongen av Stranger things (Netflix), kollade klart på Hamilton (C more) och fortsatte med serien Dejta (SVT play) och Outlander (Viaplay).

Helgen bjuder upp till mellofinal med en sista melloMACKAN! Spännande startfält och i år borde det väl vara en kvinna som kammar hem segern?!

Innebandy står på schemat också och vill man får man träna, haha!

Avslutar med denna sköna bild på hela gänget “Vällingbys väninnor”. Anna Sise, Millan, Frida och så lilla jag!

Happy friyey på er och glöm inte att lev nu, dö sen ♥

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *