Fredagslistan

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 13

Hej hej!

Hoppas att ni mår bra och inte är drabbade av detta djävulska virus covid-19. Ännu en vecka på hemmakontoret och jag tackade nej till två inspelningar, en reklamfilm samt en polisroll. Vill inte riskera att dra på mig smittan och ännu värre bli smittbärare. Ett enkelt val för mig att undvika folksamlingar. Nästa vecka är planen att öppna upp handelsträdgården men med begränsade öppettider. Just nu går det åt lite tid att planera verksamheten och ha en fungerande plan hur vi ska agera i Coronatider. Skyltar ska sättas upp på ett vänligt och informativt sätt för att säkerställa att kunder och jag som personal inte riskerar att smittas. HÄR följer ni vad som händer på UPPLANDSBLOMMAN! (Det är jag som administrerar kontot).

Lite oroad av situationen som råder och tar detta på fullaste allvar. När jag besökte mor i veckan för sedvanlig lämning av matvaror, vattning av blommor och lite städ bar jag ansiktsmask. Är livrädd att jag ska vara smittbärare och smitta henne. Hon fyller trots allt 86 år i maj.

Så lite oro i kroppen har jag. Man vet ingenting och vart det ska bära hän. Men det är inte förlamande rutiner och träning samt god mat och bakverk lättar upp! Dessutom satte vi upp vår mobila spabad i veckan. Vardagslyx i dessa tider.

Hämtade ett piano förra veckan. Äntligen! Sonen den yngsta har spelat och övat på olika elpianon sedan han var runt 11 kanske? Helt självlärd och med hjälp av Youtube lär han sig den ena låten efter den andra. Jag testade i veckan att spela efter Youtube och det är så kul men så svårt för en som bara har spelat gitarr tidigare. Nåväl, mål är att kunna spela lite piano ser familjen samlad runt och sjungandes under storhelger haha! Återkommer med bättre foton och när jag stylat klart runt pianot. Ska ordna en pall samt sätta upp familjefotografier och minnen ovanför. Kommit in i den fasen i livet då jag VILL ha foton på barnen på väggen! Inte massprintade posters som alla har. (Fast jag HAR ett par själv, vill bara fasa ut).

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 13

Mycket comfortfood den senaste vecka, denna mustiga chiligryta med bönor, tomat och fläskytter blev så lyckad.

Yoga, ett pass i hemmagymmet och promenader och löpning är veckans träning. Blir en löprunda i skogen i dag och i helgen. Fortsätter att traggla lite med handstående och huvudstående. Huvudstående fixar jag nu det sitter i benmärgen. Handstående övar jag på att bara från stillastående kicka upp i en yogapose. Tycker det är lättare utomhus än inne.

Veckan serier: Såg klart säsong 3 av La casa de papel (Netflix) så bra! Och redan i april släpps den fjärde säsongen. Dejta (SVT Play) kikar vi på varje måndagskväll, småcharmig. Tunn is (Cmore) har vi redan kollat klart på. Och ny denna vecka är Bäckström (Cmore).

Har dessutom samlat på mig lite tips från er som jag efterlyste på Instagram stories. samt hittat ett gäng på Netflix som jag sparat på min lista. Som vanligt hittar ni min egna ultimata serielista där jag tipsar om serier HÄR!

Mycket babbel bubbel från mig denna fredag. Ska ta en löprunda med maken som jobbar hemifrån idag och sedan blir det en runda i trädgården, börjar klia i fingrarna nu. Plantera lite penséer och komma igång med lite frösådd står på listan.

Önskar er en trevlig helg! Har några förinställda inlägg åt er så kika in lite senare.

Ta hand om dig och de dina och TVÄTTA HÄNDERNA! ♥

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.