Fredagslistan

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 14

Ännu en vecka som går i  Covid-19/-Coronans  tecken. Fortfarande tycker jag att det finns människor som inte tar detta på högsta allvar tyvärr. Lever som om de vore odödliga eller helt utan respekt. Varför?

Jag öppnade i går kära handelsträdgården för säsongen, många blandade känslor eftersom jag jobbat hemifrån och i stort sett undvikt kontakt med människor den senaste månaden. Kan man jobba hemifrån, stanna hemma måste man göra det. Inte utsätta sig själv eller andra för risker. Det gick bra, kunder håller avstånd och respekterar att man inte schabblar bort detta som ett “vanligt virus” “alla ska vi dö”.

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 14

Veckans träning har varit två löppass varav ett med sonen. Så kul att få ut honom på er runda igen, längesen vi sprang tillsammans. Har hoppat bort från den hårdare marathonträningen ett tag nu eftersom det med all säkerhet kommer att ställa in det. Så onödigt att belasta kroppen mer än nödvändigt just nu. Därmed inte sagt att sluta löpträna tre dagar/veckan utan bara lättare pass. Ni som legat i maratonträning vet att det sliter. Fick besked idag! (Har haft detta inlägg som utkast) att Stockholm marathon är flyttat till den 5 september, samma dag som Helsingborg marathon går av stapel vi var på väg att anmäla oss till detta istället…

Bara att backa i träningen och fokusera mot nytt måldatum.

Kört yoga och i onsdagskväll var jag med på Monika Björns donationsyoga i samarbete med Röhnisch och Röda korset. Ett 45 minuters vinyasa flow pass som livesändes på Instastory. Så skönt så. Ska köra ett minipass varje morgon innan jobb. Ha solhälsningen som bas och sedan freebasea från den.

Mat mat mat! En malmburgare blev det i veckan och hemmabakad ínbakad calzone, ärtsoppa och ugnspannkaka ikväll vet jag inte vad det blir men säker något värmande efter en dag på handelsträdgården.

Vaknade till detta i morse! Typiskt aprilväder! Men som tur är är de tåliga de små penséerna! Önskar alla en fin lugn helg. Kan ni stanna hemma gör det och tänk på andra och ta ansvar.

 

Share Button
1

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *