.RECEPT & MAT

VECKAN SOM GICK FREDAGSBABBEL V 16

Så har snart tre arbetsveckor gått! Jag räknar med öppningen torsdag 2/3 till idag fredag med undantag för tre timmar då jag var tvungen att ta ledigt för att ha möte med revisorn. Självklart åker vi inte till Stockholm för att träffa revisor. Deras kontor är helt stängt och de kommer in då och då för att ordna med klienters bokslut och deklarationer. Bra att fixa det via telefon, har man redan god ordning på bokföringen så är det inga problem.

Veckan träning fortfarande lite sparlåga men löppass, yoga och Tabata har jag lyckats få in i schemat. Nästa vecka tänkte jag gå all in med fortsatt maraträning efter program.

Veckans serier, Ozark säsong 3 klar.  Beckström, Casa de Papel säsong 4 och Dejta avsnitt 7 där jag dyker upp som servitris. En snabb och rolig inspelning där jag fick användning för mina skills som servitris.

Saknar verkligen att åka till huvudstaden för inspelningar. Tur att jag kan jobba fullt nu på handelsträdgården och på mitt egna företag. Bara det håller mig fullt sysselsatt men visst har man en viss abstinens.

Maten är i fokus i dessa tider. Följ @malmborgsmat för inspo.

Nu kör vi jobb fredag & lördag sedan ledig söndag vilket ska bli skönt efter denna långpanna!

Hörs hej!

Share Button
2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *