.RECEPT & MAT,  bakning,  bröd,  frukost/frunch/brunch

Brunch frunchtips

Ledig söndag på söndag! Den första i maj! Det blir nog en smarrig brunch frunch innan det är dags att ta tag i “att göra listan” Upp relativt tidigt för att beta av en långpanna om 2 timmar, trädgårdsfix och äta något gott. Hoppas på fint väder, i alla fall lite sol bakom moln. Lite varmare än vad det varit den senaste veckan, burr.

Här kommer ett tips på de supergoda engelska scones som jag brukar göra lata lediga frukostar.  Receptet hittar du HÄR med beskrivande foton. Ät dessa till en god kopp tre eller kaffe om du föredrar det. (Det gör jag just till frukost).

Brunch frunchtips Brunch frunchtips

Till scones serverar jag gärna en krämig äggröra, knapriga bacon, korvar, någon köttbit från gårdagens grill, ost, marmelad, grädde, grönsaker och frukt. Gärna lite yoghurt med bär kanel och mina superbär!

Ser redan framemot söndagen! Men först betar vi av tre arbetsdagar, idag den sista i april, välkommen sköna maj! Vi grillar och tar det lugnt vi tre som bor i detta hushåll så får vi koppla upp oss mot de andra barnen vilket är så mysigt sätt att ses på.

Värmer ett modershjärta när de ringer ♥

Ha en fin Valborg! Var rädda om varandra, håll avstånd! Tvätta händerna, allt kommer att bli bra.

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.