.RECEPT & MAT

Fredagsbabbel v 18

Sköna maj välkommen! Här kommer lite fredagsbabbel från mig. Har jobbat den 12 dagen av 13 nu i rad och är ledig om söndag. Jag är en riktig jobbardags samlare jag! Man vet aldrig om det kommer en andra våg och vi tvingas kanske att stänga ned Sverige för att få bukt påCoronasituationen. Så jag jobbar tacksamt på handelsträdgården och försöker hålla igång lite andra projekt vid sidan om. Att jobba digital är super och jag ser flera olika lösningar som jag kan vara med att skapa.

Hemma hos mor i veckan för att lämna mat och vattna blommor. Med skyddsmask såklart.

Fredagsbabbel v 18

Skapar på jobbet mellan kunderna. Älskar dessa gamla ting!

Inne på andra veckan på maratonprogrammet. Ska erkänna att det kan vara svårt med motivationen ibland att komma ut. Försäljningsstället jag är på håller runt 12-14 grader och så är jag mycket ute och det blåser typ för jämnan, man är liksom genomkall efter dagen och man vill egentligen bara krypa inunder täcket när man kommer hem. Men vi gört! Ut och spring, just nu ligger vi på lite över 3 mil per vecka. Långpannor om 20 km på helgerna, kortare distanspass på vardagar. Vi kör löparstyrka. Jag yogar, trivs så bra med det och har övat mer på handstående igen. Gjorde en utmaning, inte snyggt men jag klarade den i a f! Finns på min Instagram (unforgettable.ann). Målet är den perfekta yoga handståendet. Haha!

Just nu drömmer jag om att laga mat och baka, låter konstigt men jobbar man konstant och försöker få in tre löppass/veckan samt en kväll hos mor så går kvällarna åt! Vi sitter och drömmer oss bort utomlands och har börjat göra listor på drömresmål. Vi har en bokad resa med hela fina familjen men det är oklart om vi kommer iväg, troligtvis inte men då har vi sagt att då spar vi ännu ett år så får det bli två veckor utomlands. Vem vet det kanske blir en helt annorlunda resa än den som vi redan planerat? Skönt att få drömma lite. Denna sommar (som vanligt) tillbringas hemma eftersom jag nästan jobbar till slutet av juli. Vi kommer att göra någon utflykt hemmavid eller som vi brukar göra springa på orterna nästgårds.

Det ser nästan ut så här i vardagsrummet förutom att jag har massor av tavlor och fotografier ståendes på pianot som ska hängas. Och familjefoto som ska tas. När det nu kommer att hända.

Annars är det projekt villan vi pysslar med och kommer att renovera lite. Utsidan. På insidan ska bröstpanelen JA ni läste rätt! bort från hallen. Jag vill ha en snygg tapet som fond bakom spegeln annars som övriga huset vitt. Renovera lite gamla möbler. Återvinna, fixa och trixa. Älskar ju heminredning men när all tid försvinner så är prioriteringen noll på den fronten. Men nu har jag fått tillbaka inspirationen och har tusen nya idéer.

Nu har jag babblat så att fingrarna glöder. Önskar er en fin helg!

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *