.RECEPT & MAT,  kyckling,  pizza

Tortillapizza med pulled chicken

Fredag idag och är det taco som gäller? Denna enkla tortillapizza svängde jag ihop förra söndagen. Ni vet pizzasöndag! Det är så lätt lätt lätt och det enda man behöver är själva huvudingrediensen som i detta fall var pulled chicken (kyckling) som var rester från lördagens middag. Man kan såklart välja precis vad man vill på sin tortillapizza.

Tortillapizza med pulled chicken

tortillabröd
pulled chicken
krispsallad
majs
ost
het salsasås (tog från burk)
vitlökssås (creme fraiche, lite vatten, vitlök salt & peppar)

Värm brödet i micron eller i ugn med ett lager av ost på tills det smälter. Toppa med kyckling, sallad, majs och ost. Jag tog min brännare och smälte osten lite men detta behöver man inte göra! Avsluta med salsasås och vitlökssås.

Tortillapizza med pulled chicken Tortillapizza med pulled chicken Tortillapizza med pulled chicken Tortillapizza med pulled chicken

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *