filminspelning,  JOBB,  LIVET

Mitt i veckan babbel V 21

Hallå! I´m alive! Fullt ös nu på allt så då får bloggen ta smällen (som alla som följt mig alla hundra år vet). Högsäsong på handelsträdgården i kombination med marathonträning och livet ger inte många minutrar över. Så istället för två veckors “fredagsbabbel” kommer här ett mitt i veckan.

Maraträningen tassar på, ibland så hoppar vi ett pass faktiskt! Man kan inte orka alla! Noga med att lyssna på kroppen och är man lite trött efter arbetsveckan så vilar man det är sen gammalt. Vädret har även gjort sitt. Maj har varit så kall! Men nu vänder det hoppas jag.

Förra veckan i samband med att folkmyndigheten släppte iväg folket på ca 2 timmars bilresa passade vi på att vara med i en filminspelning, utomhus och med avstånd. Det sitter i huvudet nu och det gick bra. Ambulansförare var rollerna denna gång. Ska bli spännande att se resultatet sedan. Som vanligt ett härligt team (jobbat med dessa förut) och mycket trevliga skådespelare.

Mitt i veckan babbel V 21

I helgen blev det “shine a light” och mat såklart.

Firade 17 maj såklart! Eller, satte i en flagga i maten och skickade till min svägerska som kommer fra Norge

Rätt god ny Marabou inmundiga mellan lite trädgårdsfix.

Hästskon är uppe och handelsträdgårdens växthus står redo att börja fyllas som händer IDAG! Nästan 14 dagar efter i tiden, från föregående år men nu är vi på G till helgen! Ska bli så kul att få lite mer blommor.

Avslutar detta bildbabbel med denna vackra regnbåge som vi hade sällskap med igår när vi återvände hem efter en tripp och blocketfynd!

Ta hand om er, tvätta händerna, fortsätt hålla avstånd så kommer allt bli bra. Tålamod.

Share Button

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *