.RECEPT & MAT

Morsdag 2020

Hej!

Hej fantastiska först juni! Vaknade upp och solen värmer galet skönt, trädgården är så grön och fåglarna kvittrar i kapp. Skulle ge min högra hand för att vara ledig idag och bara påta i trädgården.

Men arbetsvecka igen och det är ett rekordår! Helgen var galen! Massor av kunder och jag ser framför mig alla dessa kunder som kommer att de snyggaste trädgårdarna år 2020. Ett år att minnas i dubbel bemärkelse! Året jag fyller 50 och skulle hinna med och hitta på så många olika saker. Det där med alla fem roliga loppen t.e.x. Visserligen har vi kört vårt milslopp, ett virtuellt “Coronamilen”, det kommer aldrig glömmas. Om det nu blir maraton i september återstår att se, just nu ligger vi väldigt lågt med den träningen, orken efter jobb finns inte helt enkelt och jag vill inte stressa kroppen ytterligare med en massa spring.

Dock kör vi alltid måndag/tisdagspasset med efterföljande fyspass. Jag yogar och står på huvud och händer det är typ allt. Men detta är övergående och snart lugnar allt ner sig (kanske?) och regn kommer då är vi där ute på en långpanna om en halvmara. Längtar efter långpass.

Nåväl, ska inte klaga. Igår firade vi lilla mor utomhus och jag fick dagen innan en fin tavla av mina ungar.

De mina ögonstenar som jag är så stolt över. Fyra fina unga ♥

Så fin tavla! Ska hänga vid min säng.

Maken tyckte att jag skulle ha en ny resväska. Så söt!

Min fina mor ♥

Mitt andra hem! Växthuset på Upplandsblomman! Nu är det strax dags att dra sig ditt och vattna hela klabbet innan det är dags att slå upp portarna för denna vecka, den första måndagen i juni.

Ha det gott! Komihåg att fortsätt tvätta händer och hålla avstånd!

Share Button
 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *